SpcVnd kirjutas:cenno, miks sa osaled selles sarjas? autod on erinevate võimsustega, igat ettappi sul võita ei õnnestu... täiesti mõtetu sari ju... ma olen jah jummala närvis kuna on reaalselt võimalik kiireid mehi võita... peaks kohe validooli võtma vist
Noel kirjutas:Kas AMG kasutajad 1,5x punkte ei saaks?
sub05 kirjutas:Sai siis poes neid masinaid uuritud ja tekkis küsimus, et milleks ültse need pro+ ja extreme klassi masinad sarja jätta? 45-65hp vahe nende stabiilsete masinate juures on ju meeletu. Võiks näiteks nii teha, et need kes pro+ klassis valivad pro masinad ja ülejäänud rookie
GT6 hinnad ka naljakad, mida aeglasem touring car seda kallim
edit. Miks "M3 GTR Race Car 01" on valikust välja jäetud? PP553 ja HP443 järgi tundub olevat täpselt sama klassi masin, mis Audid, Vauxhallid ja CLK.
aivo80 kirjutas:Tegime eile testi - mina, powwa, nikson, tarmo. Eks ta rohkem selline treening ja strateegia proovimine oli, aga ütleks, et üsnagi võrdne oli. Selget domineerimist just kellegi poolt ei olnud.
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:Tegime eile testi - mina, powwa, nikson, tarmo. Eks ta rohkem selline treening ja strateegia proovimine oli, aga ütleks, et üsnagi võrdne oli. Selget domineerimist just kellegi poolt ei olnud.
Mind ega Linnukest polnud AMG-ga rajal, siis oleks näinud, kes tagapool domineerib
aivo80 kirjutas:Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:Tegime eile testi - mina, powwa, nikson, tarmo. Eks ta rohkem selline treening ja strateegia proovimine oli, aga ütleks, et üsnagi võrdne oli. Selget domineerimist just kellegi poolt ei olnud.
Mind ega Linnukest polnud AMG-ga rajal, siis oleks näinud, kes tagapool domineerib
Linnuke vaevalt taga pool domineerib. Mees on ikkagi Sõitja suure tähega!
Ilma osalejateta poleks võidu sõitjaid ega sõidu võitjaid, isiklikult hindan enim osalejaidNoel kirjutas:]Kes on VõiduSõitja kes on SõiduVõitja ja kes on Osalejad...nii see on jah.
Mine DTM - Deutche Tourenwagen Masters
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline