QUALY kell - 21:50
START kell - 22:00
RINGE: 45
REHVID: VABA (erinevatel telgedel erinevate rehvisegude kasutamine lubatud)
Ilm:
Weather At Race Start 50%
Time Progression 20 Time(s)
Weather Changeability 20 Time(s)
Surface Water At Race Start 50%
Est_RuLx kirjutas:Kas on aivo ainuke, kes paneb sarja reeglid alguses paika ja neid vahepeal ei muuda?
soulbleed kirjutas:ilm on ilm ..minuarust ei pea see mingite reeglite alla käima
Noel kirjutas:soulbleed kirjutas:ilm on ilm ..minuarust ei pea see mingite reeglite alla käima
![]()
![]()
![]()
![]()
See oli koguaeg olemas, mida sa veel tahad abiks, kurvikiiruseid? Ilm ju olemas.
Weather At Race Start 50%
Time Progression 20 Time(s)
Weather Changeability 20 Time(s)
Surface Water At Race Start 50%
soulbleed kirjutas:oli kuiv jah.. ei olnud päris selline ilm nagu seadetes oli pandud.. 50% märg oleks pidanud olema stardis.
Tarmost niipalju,et ürita oma netiga midagi ette võtta sul on jubedad läägid juba mitmes võistlus järjest ..seekord olid kannatajaks wirx ja mina võibolla keegi veel.. stardist panid minema 500 + km/h ,kui korduselt vaadata ja otse kümpi mulle . samas ei saa kedagi karistada ka suht tobe seis .
soulbleed kirjutas:oli kuiv jah.. ei olnud päris selline ilm nagu seadetes oli pandud.. 50% märg oleks pidanud olema stardis.
Tarmost niipalju,et ürita oma netiga midagi ette võtta sul on jubedad läägid juba mitmes võistlus järjest ..seekord olid kannatajaks wirx ja mina võibolla keegi veel.. stardist panid minema 500 + km/h ,kui korduselt vaadata ja otse kümpi mulle . samas ei saa kedagi karistada ka suht tobe seis .
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist