Silvia RM ikka, need, kes seda masinat on proovind teistega enam sõita ei tahaSpcVnd kirjutas:silviaga võiks homset kestvuse rada teha. krdi mõnus masin ikka!

Silvia RM ikka, need, kes seda masinat on proovind teistega enam sõita ei tahaSpcVnd kirjutas:silviaga võiks homset kestvuse rada teha. krdi mõnus masin ikka!
Nikson kirjutas:Pole ma nii mõjutatav.Aga tegelikult on autoks täna see BMW Vison Gran Turismo oma. Kahjuks, kel veel puudub see auto, siis peab selle nüüd ostma, 1000000 Cr, kuna seasonali alt seda enam ei saa niisama. On hind, kellel autot pole ja tahab osaled, probleemiks?
Est_RuLx kirjutas:Nikson kirjutas:Pole ma nii mõjutatav.Aga tegelikult on autoks täna see BMW Vison Gran Turismo oma. Kahjuks, kel veel puudub see auto, siis peab selle nüüd ostma, 1000000 Cr, kuna seasonali alt seda enam ei saa niisama. On hind, kellel autot pole ja tahab osaled, probleemiks?
Ja rajaks on Nord 24h?
Nikson kirjutas:Pole ma nii mõjutatav.Aga tegelikult on autoks täna see BMW Vison Gran Turismo oma. Kahjuks, kel veel puudub see auto, siis peab selle nüüd ostma, 1000000 Cr, kuna seasonali alt seda enam ei saa niisama. On hind, kellel autot pole ja tahab osaled, probleemiks?
Nikson kirjutas:Auto: BMW Vision Gran Turismo (ostes 1000000Cr)
Rada: Circuit de la Sarthe 2013
Sõidu pikkus: 60 min
Rehvivalik: Vaba
Rehvi-/Kütte kulu: Very Fast (vaatab veel lobbys üle)
Tuunimine ja seadistamine keelatud.
Kuna täna rallit pole, siis saab lobby ka ehk varem valmis teha.
Sessiooniga alustaks kell 22.20. Kvalifikatsioon 10 minutit. Lobby hiljemalt kell 21.45 valmis
sub05 kirjutas:Nikson kirjutas:Auto: BMW Vision Gran Turismo (ostes 1000000Cr)
Sessiooniga alustaks kell 22.20. Kvalifikatsioon 10 minutit. Lobby hiljemalt kell 21.45 valmis
Hetkel mul 100k arvel. Üritan kuidagi pappi kokku ajada.
powwa25 kirjutas:sub05 kirjutas:Nikson kirjutas:Auto: BMW Vision Gran Turismo (ostes 1000000Cr)
Hetkel mul 100k arvel. Üritan kuidagi pappi kokku ajada.
Auto saab ka seasonaliga.
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist