Väike kommentaar ka minu poolt.
Teist korda järjest pidin kvali vahele jätma (järgmine sõit on kolmas ja viimane). Nagu eelmisel etapil, siis siin tegin sama, lülitasin TC välja ja startisin teise käiguga. Stardis viskas jubeda suitsu pilve tagant üles ning kolmanda käigu lülitasin umbes 110 km/h peal sisse. Selleks ajaks olin vähemalt kolmest-neljast autost möödas. Stardi/finishi sirge lõpus tagasipöördel sain ka paar kohta edasi ja nii ma alustasin kiiremate tagaajamist 5ndalt(või oli 4ndalt) kohalt. Alguses kollitas karel mu selja taga, pärast sub. Mingi hetk tuli üks väike viga sisse ja kaotasin umbes 4 sekki ja sub sai ees minema. Mingiks hetkeks olin möödunud juba sub'ist ja Niksonist ning hakkasin cennot ja powwat tagaajama. Boxi peatuseks cennot kätte ei saanud.
Sõidu lõpupoole hakkasin cennole lähenema ja mida imet, jube lahedalt lasti mööda. Mõtlesin, et mis nüüd lahti.
Powwa jäigi püüdmatuks.
Aga olen rahul, kuna minu jaoks oli üks huvitavamaid ja puhtamaid sõite sel hooajal. Enda arust kedagi ma välja ei trüginud ja ühelgi ringil 4-rattaga ei lõiganud, siis võib isegi loota, et teine koht läheb kirja.
Aga eks näis, ütles pime ja kõndis vastu puud
PS! Peale seda sõitu on tuju si**akanti parem