Mihkel0987 kirjutas:Minu meelest on DTM rohkem roolimeeste sari kui puldimeeste oma, kuna puldiga on ikka väga raske saada kätte roolimehi
Ma saan aru kui sa ütleks, et nascar on roolimeestele, aga dtm kindlasti mitte!
EDIT: osta rool

Mihkel0987 kirjutas:Minu meelest on DTM rohkem roolimeeste sari kui puldimeeste oma, kuna puldiga on ikka väga raske saada kätte roolimehi
lees00 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Minu meelest on DTM rohkem roolimeeste sari kui puldimeeste oma, kuna puldiga on ikka väga raske saada kätte roolimehi
lees00 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Minu meelest on DTM rohkem roolimeeste sari kui puldimeeste oma, kuna puldiga on ikka väga raske saada kätte roolimehi
Noel kirjutas:lees00 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Minu meelest on DTM rohkem roolimeeste sari kui puldimeeste oma, kuna puldiga on ikka väga raske saada kätte roolimehi
Olen kohustatud tsiteerima rallimeest: "MÄNGE mängitakse ikka puldiga"![]()
paalikas kirjutas:Mängida ju võib kepikestega, aga õige sõidumängu tunde saab ikka rooliga!
lees00 kirjutas:Oi kuidas mind on eraldi esile toodud![]()
![]()
lees00 kirjutas:jah, tuli riburadapidi eksimusi sisse
villu kirjutas:lees00 kirjutas:jah, tuli riburadapidi eksimusi sisse
Uudissõna:
leesima ‹leesin 42›
1. ise enda head sõitu või kindlat võitu rikkuma, ohustama; kartuleid panema; vt ka sõitu p**** keerama. Kobayashi leesis kolmanda sektori ja kaotas punktikoha. Esimese kurvi lees võttis sõiduisu. Püüa keskenduda ja sõitu mitte ära leesida. Ära leesides pulti nurka viska.||‣ van Neljas sektor oli leesijatele parajaks pähkliks.
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist