Linnuke kirjutas:Mt. Panoramas sain disco 2. ringil, mille eest 4 punkti
Petsile see info juba edastatud. Küll saab korda. :-)
Linnuke kirjutas:Mt. Panoramas sain disco 2. ringil, mille eest 4 punkti
pets2 kirjutas:https://drive.google.com/file/d/0B_eHhqEgEhh-XzYwOFEweGtRZ0U/edit?usp=sharing
Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:https://drive.google.com/file/d/0B_eHhqEgEhh-XzYwOFEweGtRZ0U/edit?usp=sharing
Mis sa nüüd kiirustasid. Täna õhtul kukub alles kaebuste esitamise tähtaeg. Mõned karistused tulevad seases boksiga ja ka kiiremate ringide eest.
Noel kirjutas:Ee... kaebuste esitamise tähtaeg on 24 Tundi, ehk siis kuni Teisipäeva õhtu kella 22:30ni, täna on meil juba kolmapäev
Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Ee... kaebuste esitamise tähtaeg on 24 Tundi, ehk siis kuni Teisipäeva õhtu kella 22:30ni, täna on meil juba kolmapäev
No OK, aga ametlike tulemusi ju pole veel nagu kinnitatud?
Juck_4 kirjutas:Tervist kui võimalus siis istuks varusõitjate pingile.![]()
![]()
Juck_4/Juck_4/Yellowhat YMS Tomica GT-R![]()
NFSTimukas kirjutas:Mu praegune interneti ühenduse olukord on äärmiselt kehv (pakett peaks andma 12mbps aga max saan 4.75mbps ning õhtuti kella 17 paiku interneti kiirus jookseb veel kehvemaks ja siis kuskil kesköö paiku tõuseb normaalseks tagasi)
Seetõttu mul jääb vahele 2-3 etappi, siis peaks interneti jama korda aetud olema. Sõita ma saaksin aga ei viitsi sõita kuna ei tea mil disco ette loobib mil netiühendus langustrendis on ning sõidud suhteliselt pikad, näiteks 6 ringi enne lõppu saada disco ei oleks mõnus.
Võib ka mind tõsta varumeeste pinki kuna täpselt ikka ei tea mil sellest jamast ikkagi vabanen, 2-3 nädalat vaid oletus
SpcVnd kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Mu praegune interneti ühenduse olukord on äärmiselt kehv (pakett peaks andma 12mbps aga max saan 4.75mbps ning õhtuti kella 17 paiku interneti kiirus jookseb veel kehvemaks ja siis kuskil kesköö paiku tõuseb normaalseks tagasi)
Seetõttu mul jääb vahele 2-3 etappi, siis peaks interneti jama korda aetud olema. Sõita ma saaksin aga ei viitsi sõita kuna ei tea mil disco ette loobib mil netiühendus langustrendis on ning sõidud suhteliselt pikad, näiteks 6 ringi enne lõppu saada disco ei oleks mõnus.
Võib ka mind tõsta varumeeste pinki kuna täpselt ikka ei tea mil sellest jamast ikkagi vabanen, 2-3 nädalat vaid oletus
kiirus ei tohiks mõjutada asja nii väga. sa lülita digibox välja sa saad kohe ca 8mega kätte
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist