tahad sa meile rääkida, kuidas sina oma auto 502HP peale said? :P
lamp kirjutas:Aga uurisin elu, miks osasi tegelasi rajal ei näe ja tulemus, krt ostke endale norm nett. Ehk siis kui toas enamus on nö korraliku netiga ja ping norm, kui kellegil on nö low ping siis tömbab koguruumi nn hakkima ja üldine game flow kannatab. Ehk et dial-upi mehed vaadake oma ruuterid üle
powwa25 kirjutas:lamp kirjutas:Aga uurisin elu, miks osasi tegelasi rajal ei näe ja tulemus, krt ostke endale norm nett. Ehk siis kui toas enamus on nö korraliku netiga ja ping norm, kui kellegil on nö low ping siis tömbab koguruumi nn hakkima ja üldine game flow kannatab. Ehk et dial-upi mehed vaadake oma ruuterid üle
Täpselt nii. Tehke nett korda ja ärge kasutage mingit mobiilset netti.
aivo80 kirjutas:Kontrollige, kas pordid on avatud ja upnp ruuterist lubatud. Lisaks suunake ruuteris pordid ära, mis on vajalikud GT mängimiseks. Nende tegevustega saate ikka ise hakkama.
Hundikutsu kirjutas:Esimene sõit oli paljutõotav, kuni keegi hirmsa hooga tagant selga lendas (ilmselt tarmo) ja lõpetas konkurentsis sõidu. Üldiselt sõitsin nii aeglaselt, kui võimalik, peaasi, et joonte vahel püsida ning nüüd loodan eksijate arvelt tabelis tõusta, eks paistab, kas õnnestub. Üldiselt on GT6 online sõitude tase GT5-ga võrreldes palju halvem, loodetavasti saavad osad sõitjad oma netid korda ja lõpeb see a la ''palju keegi sõitjaid rajal näeb''.
Loodetavasti hakatakse tulevikus teiste sõitjatega rajal rohkem arvestama, nagu see oli vanadel headel GT5 aegadel, kus suudeti koos rajale ära mahtuda.
lees00 kirjutas:aivo80 kirjutas:Kontrollige, kas pordid on avatud ja upnp ruuterist lubatud. Lisaks suunake ruuteris pordid ära, mis on vajalikud GT mängimiseks. Nende tegevustega saate ikka ise hakkama.
ps3'ga näitab et upnp allowed, nat2,jne. Portidest ei tea midagi .....
aivo80 kirjutas:Kontrollige, kas pordid on avatud ja upnp ruuterist lubatud. Lisaks suunake ruuteris pordid ära, mis on vajalikud GT mängimiseks. Nende tegevustega saate ikka ise hakkama.
aivo80 kirjutas:Portide kohta peaksid infot leidma mängu karbi vahel olevast voldikust. Aga sinuga vist ei ole ka probleeme? Probleemsed on tarmo, ando, mikk, kupits ja ehk veel mõni, kes ei julge kapist välja tulla
lees00 kirjutas:aivo80 kirjutas:Portide kohta peaksid infot leidma mängu karbi vahel olevast voldikust. Aga sinuga vist ei ole ka probleeme? Probleemsed on tarmo, ando, mikk, kupits ja ehk veel mõni, kes ei julge kapist välja tulla
Ma küsingi nende eest, äkki ei oska küsida ja otsida ...
powwa25 kirjutas:
Peale selle, vaadake kas keegi kasutab netti mingite asjate tõmbamiseks või sarja vaatamisele.
Ja kui torrent käib, siis see tuleb kinni panna.
Hundikutsu kirjutas:Nüüd natuke Cennole: Ma ei mõista, miks sa kohe kisad ja lõikajaks sõimad, kui olin sust enne sõitu treenides 3 sec ringipeale kiirem, mis iseenesest ei näita ju midagi? Hiljem sain Aivolt teada, et see ring olin sust ausal teel need 3 sec kiirem.
Noel kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Nüüd natuke Cennole: Ma ei mõista, miks sa kohe kisad ja lõikajaks sõimad, kui olin sust enne sõitu treenides 3 sec ringipeale kiirem, mis iseenesest ei näita ju midagi? Hiljem sain Aivolt teada, et see ring olin sust ausal teel need 3 sec kiirem.
Kuna olin juba harjutanud ja rada kenasti käppa saand, siis miks huvitav sa võid sõita sellist aega puhtalt ja ma ei või siis? minult võetakse punktid? Hiljem mõistsin, et sinu aeg on tõesti võimalik n.ö puhtalt. Aga no ega siin ei usuta, et ring joppas lihtsalt nii hästi õigel ajal...saaks aint keerata kuidagi.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist