Algus : 21.30
Ringe: 2x8
Box avatud ringidel 3-5
SpcVnd kirjutas:juhi asendi järgi otsustades ikka natuke keerab. ehk siis nagu sa soovisid "teeb nägu, et üritab keerata"
jarmo1987 kirjutas:See punkti ära võtmine pole mingi karistus. Palju lihtsam on koheselt sõita kui sa alustad esimeselt kohalt.
aivo80 kirjutas:LÕPLIK TEEMA SIKAANIDEGA ON SELLINE, ET EI LÕIKA NEID!
Sain küll disco, aga Cenno, tahad sa kvalist rääkida? Sõitsid sellise aja, mida teised sõitsid lõikamisega. Jäävad vist see kord kvali võidu punktid andmata.
Noel kirjutas:
No hakkame siin uskumisest rääkima? paalika aeg oli eile gt500 1.19, minul maks 1.21.9xx? Tal on Kindlasti turbo peal, limiter maas ja kaalu juures et sõita saaks? diskvalifitseerime ta hooajast? Eii. Kahju, et qualy ringe ei näe.
Võid mult punktid ära võtta, parem teistele, mina sellega nõus pole aga mis teha, sinu sari. Eks siin mõndasi koinitaksegi rohkem. Tavaliselt ma olengi suht aeglane niiet, tuld.
lees00 kirjutas:Noel kirjutas:
No hakkame siin uskumisest rääkima? paalika aeg oli eile gt500 1.19, minul maks 1.21.9xx? Tal on Kindlasti turbo peal, limiter maas ja kaalu juures et sõita saaks? diskvalifitseerime ta hooajast? Eii. Kahju, et qualy ringe ei näe.
Võid mult punktid ära võtta, parem teistele, mina sellega nõus pole aga mis teha, sinu sari. Eks siin mõndasi koinitaksegi rohkem. Tavaliselt ma olengi suht aeglane niiet, tuld.
Cenno, vaata toa seadeid tuning keelatud. !!!!
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist