sub05 kirjutas:Online ikka veel katki. Niksoni lobby pidin 5 minutit otsima, boksis midagi valida ei saanud, peale 1st boksi kulusid rehvid palju kiiremini ja kui rehvi 3 kriipsu järgi siis täitsa ok pidamine aga kui 2 peale kukub siis hoobilt igast kurvis külg ees.
Sõidust siis niipalju et kvalis sain 2 aja ka kohe esimeses kurvis suruti liivale ja viimaseks. Ringi jooksul suutsin 4-5 kohta paranda ja siis lükati uuesti liivale nii et 1 ringi lõpus jälle viimane ja 25seki kaotust essale. Sõidus tuli palju eksimusi nii minul kui teistel. Kui lees mul taga sõitis siis pidevalt nagu kadus ära ja ilmus tagasi. Täitsa naljakas oli
lees00 kirjutas:sub05 kirjutas:Online ikka veel katki. Niksoni lobby pidin 5 minutit otsima, boksis midagi valida ei saanud, peale 1st boksi kulusid rehvid palju kiiremini ja kui rehvi 3 kriipsu järgi siis täitsa ok pidamine aga kui 2 peale kukub siis hoobilt igast kurvis külg ees.
Sõidust siis niipalju et kvalis sain 2 aja ka kohe esimeses kurvis suruti liivale ja viimaseks. Ringi jooksul suutsin 4-5 kohta paranda ja siis lükati uuesti liivale nii et 1 ringi lõpus jälle viimane ja 25seki kaotust essale. Sõidus tuli palju eksimusi nii minul kui teistel. Kui lees mul taga sõitis siis pidevalt nagu kadus ära ja ilmus tagasi. Täitsa naljakas oli
Mul jäid sa korra sirge peal seisma, mõtlesin et sul äkki kehvem rehv lased mööda või midagi ja järsku olid jälle ees ja sõit läks normaalselt edasi. Kellelgi teisel oli ka nö lägi.
Ilmaga oli imelik lugu, vahepeal lõi põhimõtteliselt nagu "välku" ehk vaheldus väga kiirelt sinine päikseline ilm ja järsku pilves ja tibutas.
edit kui kellelgi teisel tulemusi pole siis tegin pilti. Katsun homme üles panna.
Est_RuLx kirjutas:Kas täna ka midagi head toimumas on?
EDIT: muidu oleks minu ettepanek LM prototüüpidega sõita, nii et ABS ja TC lubatud ning tuunimine/seadistamine keelatud. Rada võiks olla La Sarthe 2013.
Mihkel0987 kirjutas:Nikson täna saab jälle 21:30 alustada?
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist