AtsAtsu kirjutas:Mõnus On Nagu Oma Pundiga SõitaMis Siis Et Sain Ringiga Pähe , Pole Hullu , Mul Mäng 2-nädalat Olnud Ka
AtsAtsu kirjutas:Mõnus On Nagu Oma Pundiga SõitaMis Siis Et Sain Ringiga Pähe , Pole Hullu , Mul Mäng 2-nädalat Olnud Ka
Mihkel0987 kirjutas:Kui on siis soovjatel tulla minu tuppa kell 22:00
Rada:Tsukuba Circuit
Auto: Nissan Silvia spec-R Aero 515 Touring Car
Ringe: 26
Kütuse/rehvikulu very fast
powwa25 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kui on siis soovjatel tulla minu tuppa kell 22:00
Rada:Tsukuba Circuit
Auto: Nissan Silvia spec-R Aero 515 Touring Car
Ringe: 26
Kütuse/rehvikulu very fast
Võimalik, et liitun.
powwa25 kirjutas:Rajaks võtaks muidugi midagi muud, uutest näiteks.
Nikson kirjutas:Mihkel, lihtsalt märkuseks, et oma eelmist postitust peaksid muuta ka saama. Kaka postitust järjest teha pole vaja. Ja nüüd on meil TÕSTA nupp ka olemas, kui oma vana postitust muudad ja teistele sellest märku tahad anda.
paalikas kirjutas:seekord sain tuppa kohe esimese katsega, aga starti ei näinud. saadeti discole jälle.
ja enam tuppa ei saanud. joining timed out ja room full näitab![]()
ei klapi see mihkli net minuomaga kahjux.
Mihkel0987 kirjutas:paalikas kirjutas:seekord sain tuppa kohe esimese katsega, aga starti ei näinud. saadeti discole jälle.
Homme kui ehk jälle teen siis see toimub sinu toas.
paalikas kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:paalikas kirjutas:seekord sain tuppa kohe esimese katsega, aga starti ei näinud. saadeti discole jälle.
Homme kui ehk jälle teen siis see toimub sinu toas.
no siis ei saa sina tuppa![]()
vb proovix täna õhtul nt aivo renoosid kräunutada? kui aivo ise ka viitsiks ja tema toas proovix
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist