lees00 kirjutas:gpf rada?
aivo80 kirjutas:edit: Eilse testi võib lugeda korda läinuks. Tänud neile, kes kohale ilmusid ja ka lõpuni sõitsid. Autoga on täitsa võimalik sõita, vajab lihtsalt rohkem keskendumist, kui kereautod. Järgmine nädal teen veel ühe testi ma arvan ja siis võib hakata juba sarja peale mõtlema
lees00 kirjutas:aivo, sa red bull juniori peale ei ole mõelnud. Ka mõnus auto, lisaks saavad kõik selle omale tasuta
aivo80 kirjutas:lees00 kirjutas:aivo, sa red bull juniori peale ei ole mõelnud. Ka mõnus auto, lisaks saavad kõik selle omale tasuta
Olen Aga hetkel tundub vormel ahvatlevam ja vaja renoo ka ära teha...kui online kunagi korda muidugi saab.
karacer kirjutas:täna õhtu ei sõida formeliga?
eile ostsin ka ikka formeli ära ja proovisin sõita päris hea tundus
Nikson kirjutas:karacer kirjutas:täna õhtu ei sõida formeliga?
eile ostsin ka ikka formeli ära ja proovisin sõita päris hea tundus
Homme, kui online just maas ei ole, siis mingi sõit ikka toimub. Jälgi foorumit ja ole kohal.
Sa pole mul sõbrakas ka vist. Vaja lisada.
aivo80 kirjutas:Homme siis jälle. Kellaaeg sama, auto sama, rada Spa ja ringe 44 ja äkki proovin miskit vihma seadistust ka.
lees00 kirjutas:aivo80 kirjutas:Homme siis jälle. Kellaaeg sama, auto sama, rada Spa ja ringe 44 ja äkki proovin miskit vihma seadistust ka.
Ehk siis 14.01. kell 21.00 start ?
aivo80 kirjutas:
edit: võib öelda, et testid olid edukad ja hooaeg tuleb! Üritan teha ka võimalikult reaalse - punktid, sõidu pikkus, karistused (minu lemmik ), vihmaga sõidu peatamine jne.
PS. Kas kellegil oli probleeme rehvide ja kütte valikuga? Et ei saanud midagi valida, nagu alguses oli?
aivo80 kirjutas:PS. Kas kellegil oli probleeme rehvide ja kütte valikuga? Et ei saanud midagi valida, nagu alguses oli?
Mine Online võistlused - ajaviiteks
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist