Nii ta on, mäng mille nimi peaks olema Most Wanted 2 ja mida paljud kutsuvad Burnout Paradise 2'ks on nüüdseks väljas ja mul ta ka läbi tehtud niiet oskan ehk paari sõnaga kirjeldada. Nimelt on tegu Crierioni mänguga, tuntud on nad just Burnouti seeria tõttu. Uus Most Wanted pole ka neile esimene Need for Speed, eelnevalt on nad ka NFS Hot Pursuit'i teinud, mis tuli 2010'ndal aastal välja.
Aga räägin tiba mängust, esimene mulje mängust on igati positiivne olnud. Mäng näeb selge ja ilus välja ning helid on selles mängus väga magusad, nii muusika kui auto hääled on võimsad. Lisan ka väikse video mida ma selle all mõtlen:
Graafika ja üleüldine pilt on mängul silmale väga meeldivad ning kõik näeb ilus ja terav välja.
Story mängul kahjuks puudub, selle asemel on nagu vanaski NFS'is Most Wanted list. Ehk siis 10 kõik rajumat ja kiiremat sõitjat keda ''Farihaven'is'' nähtud on, sinu ülessane on Speed pointe koguda, mis nende tüüpide sõidud lahti lukustab, kui sõit lahti lukustatud saad selle X venna vastu võidu sõita ning kui võidad pead ta peale sõitu ''maha nottima'' tänu sellele saad ta auto endale ning kutt peab kurva näoga bussiga koju sõitma. Speed point'sid on siis nö xp. Et esimese Most Wanted'i vastu sõita on sul vaja 1mil speed pointse, tundub suur number aga tegelikuses võid sa sinna 4-5h jõuda, mis teeb sellest mängust kahjuks väga lühikese mängu. (list koosneb 10st inimesest, alustad 10nda juures lõpetad esimese juures)
Autosid mängus osta ei saa, esimest korda tutvustatakse mängus sellist süsteemi kus pead ise linna peale minema ning auto(d) üles otsima, algul suhtusin sellesse skeptiliselt, kuid praktikas on asi täiesti okei. Sellises ulatuses tuuningut kahuks pole nagu esimeses Most Wanted'is kuid mingil määral autot tuunida saab, nt paremad rehvid jne.
MP koha pealt ei oska muud öelda kui täielik Burnout Paradise, see aga ei tähenda midagi halba sest Burnout Paradise oli minu arust üks parimaid MP experience selle generatsioonil. Väga palju asju on BP'st võetud ning MW'sse toodud, kuid minu arust pole see sugugi halb asi ning kui MP'sse mingi pundiga sukelduda siis on lõbu väga mitmeks tunniks garanteeritud.
Minu poolt mängule tugev 9/10st
--------
Kas keegi seda mängu juba omab kah?