mth kirjutas:Ma arvan, et isegi peale tulemuste kinnitamist oleks hea see olukord läbi arutada. Steni väide on, et Karel polnud täielikult möödas autost kui manöövrile läks ja ma arvan, et see vajab veidi rohkemat selgitust. Minule tundus, et Karel oli piisavalt möödas, aga võin ka muidugi eksida.
Näiteks:
5.0 Eesõigus on võistlejal
5.0.0 Kellele kuulub kurvi sisekülg sellele lähenedes ja terve kurvi läbimise aja
5.0.1 Kurvi sisekülje õigus kehtib momendist, kui auto esiots on vähemalt kohakuti konkurendi juhikohaga - Kuna Juri auto esiots polnud kohakut Kareli autoga, siis sellest tulenevalt polnud Jyril sisekülje õigust.
5.1.2 Naasta ideaaltrajektoorile tagasi enne kurvi sirge lõpus aga vastutusega, et jälitav sõitja teile tagant sisse ei sõida selle tõttu - selle reegli tõttu oleks nagu vastutus Karelil, tema naases ideaaltrajaktoorile ja tagantsõitja sõitis talle selle tõttu sisse?
Et pilt veelgi segasem oleks. Steni sarjas sai Jüri karistada kui sisekurvis Indrekust mööduda üritas (vältides samas välja vajumist) ning Indrek, olles heal juhul poole auto pikkuse võrra eespool, oma ideaaltrajektoorist iga hinna eest kinni hoides, talle peale keeras. Siin sarjas oli Karel, hetkel kui Jürile ette tahtis keerata (jällegi ideaaltrajektoori jälgides), pea aegu täielikult Jürist möödunud ning keegi süüdi ei jäänud (Steni kommentaarist jäi pigem mulje, et Karelil vedas, et teda ei karistatud kuna liiga vara sisse keeras).
Kiire analüüs ütleb, et kokkuvõttes on süüdi Jüri kes on igal pool kus midagi juhtub

Tõsisemalt rääkides, Jüri on mind küll mitu korda närvi ajanud kuid nendes kahes juhtumis ma tal süüd ei näe sest mõlemal korral suutis ta sisekurvis sõites vältida välja (loe kõrval sõitjale peale) vajumist.