puistumees kirjutas:Kaeban korraldaja peale, 1.sõit, 1.kurv, 3. ring
mth kirjutas:Kaebus, esimene sõit esimesel ringil vist seitsmendas kurvis sõideti tagant sisse nii, et lendasin teelt välja.
P2nkz kirjutas:Kaebusedpuistumees kirjutas:Kaeban korraldaja peale, 1.sõit, 1.kurv, 3. ring
Kuulius kirjutas:Siin vist toksas Pänkz mind (ei ole kindel, aga sõidu ajal tundsin väikest lisaboosti) ja vajusin seepeale rajalt välja. EI OLE KAEBUS. Kui auto päris sõiduvõimetuks pole sõidetud, siis ei hakka näpuga näitama.
Wtripo kirjutas:Panin sisse kuna mthyolo oli pidurdanud varem kui peaks ja panin piduri nii kiiresti kui sain ,aga see SLS on nagu laev ja ei jäänud seisma.
Tuhjuhan kirjutas:Wtripo kirjutas:Panin sisse kuna mthyolo oli pidurdanud varem kui peaks ja panin piduri nii kiiresti kui sain ,aga see SLS on nagu laev ja ei jäänud seisma.
Ees sõitja otsustab, vastavalt enda ja auto võimetele, millal ta enne kurvi pidurdab.
Mihkel0987 kirjutas:Korraldajaonu tegi päris palju haiget mulle esimene ring teises sõidus lausa kaks korda, aga mis seal ikka sellest asjast kaebust esitada. Ei muutu mu jaoks sellest midagi.
P2nkz kirjutas:Kuulius kirjutas:Siin vist toksas Pänkz mind (ei ole kindel, aga sõidu ajal tundsin väikest lisaboosti) ja vajusin seepeale rajalt välja. EI OLE KAEBUS. Kui auto päris sõiduvõimetuks pole sõidetud, siis ei hakka näpuga näitama.
Minu poolt paistab jah kerge kõks sulle. Vaatasin mitu korda veel üle, et ma hakkasin enne sind isegi pidurdama, aga jõudsin ikka müksu teha - täiesti tahtmatult pean tunnistama.
Aga siinjuures tahaks küsida, et kuna härra Ninko tegi kaebuse - kuidas ma sind küll kiusasin siin?
puistumees kirjutas:Sõites jäi tunne, et no ei olnud mul ruumi seal enam, kuhu mahtuda mingi hetk , sellest ka kaebus
ja kuna selle tõttu läks igasugunegi võistlusvõimekus kraanist alla selles sõidus, siis lõi närvi suht mustaks
kolmandalt seitsmendaks sirge ja kahe kurviga
Wtripo kirjutas:Ma proovin olla iga etapp olla ettevaatlik ja tean ,et ees oleval sõitjal on eesõigus lihtsalt ehmatasin ,et nii kiiresti jõudsin järele ja 0.3 sekundiga on mthyolo rajalt väljas. Pean õppima veel sellises suures massis sõitmist ja loodan ,et sellist asja ei juhtu rohkem.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist