P2nkz kirjutas:KAKSKÜMMEND KAHEKSA RINGI???
Ma saan 6-ringiga kotti Gr2-lt ju?
Mihkel0987 kirjutas:Esimene sõit, esimese sektori lõpp, Krissu lendas selga enda pildis ja läksin väga katki.
BasicMist kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Esimene sõit, esimese sektori lõpp, Krissu lendas selga enda pildis ja läksin väga katki.
Panen siis sellest olukorrast ka enda vaates klipi...
Minu vaates läägis Mihkel meeletult ning sellist kokkupõrget küll ei olnud, et suruksin ta välja.
Loodan, et siit ei tule jälle tahtliku tapmiskatset...
StenNansten kirjutas:Mis sa Kuulius mulle kvalis tegid?
Kuulius kirjutas:StenNansten kirjutas:Mis sa Kuulius mulle kvalis tegid?
Peale esimest šikaani tagasirgele jõudes tundus, nagu oleksid boksist väljunud ja olin surmkindel, et sa pole kiirel. Kui sul täitsa sabas olin ja sa endiselt ideaaltrajektooril, siis pidurdusel taipasin, et eksisin vist, aga oli juba hilja - libisesin tuppa. Sellega sinu ja mu enda kiire ring persses. Oli tõesti minu paha...
BasicMist kirjutas:Oot... Sa Timmer tahad öelda, et minu tegevus oli sukeldumine!?
Mihkel0987 kirjutas:Basic, ma ei räägi sellest olukorrast kui spinnisin. Räägin sellest, kui laiali läks kurv. Ma sain sellise hoo sult enda pildis, et tagument oli katki.
StenNansten kirjutas:BasicMist kirjutas:Oot... Sa Timmer tahad öelda, et minu tegevus oli sukeldumine!?
Jah, kui see oli nii hiline, et ma olin kurvi apexis kui sa alles nina vahele said ja mööda mu külge mööda nühkisid kurvi lõpuks.
BasicMist kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Basic, ma ei räägi sellest olukorrast kui spinnisin. Räägin sellest, kui laiali läks kurv. Ma sain sellise hoo sult enda pildis, et tagument oli katki.
Aga minu pildis ei saanud ju![]()
Mina ei ennusta sinu läägi...
Kui tuled lagiga sõitma siis pead arvestama sellega ning kaebust siit esitada... Nomaeitea...
Eks kohtunik siis otsustab. Sul enda kordus on olemas?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline