Ei saanud "tanki" juhtimisega hakkama, muud ei oska lisadapowwa25 kirjutas:Hundi, mis sa esimene sõit tegid?

Ei saanud "tanki" juhtimisega hakkama, muud ei oska lisadapowwa25 kirjutas:Hundi, mis sa esimene sõit tegid?
Mihkel0987 kirjutas:Kuradi Sulev ma ütlen.
Sulevv330 kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Kuradi Sulev ma ütlen.
Vaatame seda viimast kurvi v![]()
Mihkel0987 kirjutas:KAEBUS
2.sõit, 3.ring, esimese sektori lõpp, Ekspeaminister teeb oma jõulisi tegusid aitamaks kaasvõistlejaid rajalt välja.
Mihkel0987 kirjutas:KAEBUS
2.sõit, 3.ring, esimese sektori lõpp, Ekspeaminister teeb oma jõulisi tegusid aitamaks kaasvõistlejaid rajalt välja.
BasicMist kirjutas:2. Sõit esimene ring teine zhikaan, puistu sõidab yle joonte ja lykkab mind välja.
puistumees kirjutas:1. ring, 2. šikaan, Basic müksab enne pidurdust, liigub siis pidurdusmaal mu nina eest ja pärast ei jäta väliskurvi grammigi ruumi. Jälgime radarit.
BasicMist kirjutas:2. Sõit kuues ring esimene zhikaan, kasutan ideaal trajektoori sest olen ees. Puistu vajub välja.
puistumees kirjutas:6. ring peale 1. šikaani Basic lihtsalt lükkab murule, kui kõrvale lähen
BasicMist kirjutas:2. Sõit kaheksas ring esimene zhikaan, puistu sukeldub zhikaani kus on neli autot omavahel võistlemas.
puistumees kirjutas:8. ring, 1. šikaan võtan väga rahulikult ja kaarega väliskurvi ja Basic lükkab kruusaväljale ära
BasicMist kirjutas:Jah
Nikson kirjutas:Powwa võib punktid tabelisse kanda. Kui juba pole kandnud.
Mine GT3 Tournament Vol. 2 2020/21
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist