BasicMist kirjutas:tanelkasesalu kirjutas:Eks ma olen ka seda divebombe siin näinud antud sõitja poolt. Et suht õhust seda teemat ei võeta tõesti jah.
Mentaliteet tundub sõidustiilis selline, et peab mööda saama ükskõik mis vahenditega.
Just. Selgitus nendele sukeldumistele on, et jätsid ukse lahti. Ilmselge on see, et tean kuidas seal kurvis sisekylge lennatakse ning siis toetutakse. Ma ei taha enda sõitu rikkuda sellega, et keeran nyyd veel rohkem peale ja siis pärast jään lootma karistuse määramisele. Minu sõit oleks ikka rikutud.
Tuleb panna reeglistiku punkt: Kõik sisekurvis möödumised mille jooksul toimub kokkupuude on 20sekundit karistus.
Muidugi vaadatakse yle tõsidus ning spordimehelik käitumine.
Veel meeldetuletuseks puistule. Kolmapäeval DTM sarjas suutsid vist samapalju mind kõksida kui oli rajal kurve. See paremale tagasipööre pikale sirgele läbisin tervenisti kylgees, sest panid mulle sealt ilusti kõksu ning aitasid veits veel kaasa ka.
Mul tekkis huvi, kuidas sa kohtuniku tööga hakkama saaksid. Ehk äkki Nikson laseb kogu kohtuniku töö sul ära teha Basic?

Ning kuna sa panid mu mute peale eile, see Brands Hatchi jama minu süü ilmselt. Teadsin, et läbid seda kurvi olulisemalt aeglasemalt kui mina, kurv eelnevalt juba proovisin, kuidas järgmine ring sinust seal mööduda saaks.Aga tol ringil läks ülikergelt taganurka läks kui hädapidurdamisega tuli alajuhitavus sisse kui tagasi raja keskele hakkasid tulema. Tegin mis sain vähemalt.