wirxikas kirjutas:Esimesel ringil sain Niksonilt paugu ja otse seina punaseks.
Vaatasin seda kohta ja kui on see koht ringi lõpus, siis oli jah seal puude. Kuidagi järsku läks sul vasakule auto. Sõidu ajal mõtlesin, et tahtsid vist boksi minna, aga mina olin kõrval. Sry, et nii läks.
Sõidust ka. Kvali läks põhimõtteliselt harjutamiseks. Esimesel ringil üritasin mingi aja ära sõita, et midakigi kirjas. Tallinn ja Taniel pusklesid veidi eespool. Seetõttu võtsin teisel ringil juba hoo maha, kuna lähenesin neile liiga. Mõtlesin, et lasen vahe sisse ja üritan siis. Saingi aja paremaks ja jätkasin üritamist. Mingi hetk esimeses kurvi Wirx risti ees. Panin täiega sisse ja mulle keegi veel omakorda. Auto täiega punane. Otsustasin seiklema mitte minna ja parkisin auto raja äärde. Õnneks keegi minust tagapool olijatest aega ei parandanud enam ja startisin kaheksandalt kohalt. Mis teha.
Sõidu start õnnestus väga täpselt ajastada (nagu Bottas juba). Sain Ollyle kõrvale ja mõtlesin, et viipan, et sõit algas juba.

Esimesi kurve võtsin ettevaatlikut ja õnneks tagapool oldi ka sama meelt. Sai siis nühitud tasapisi ja jälgitud veidi tagapool sõites Mihkli ja Tanieli pusimist. Olin üsna kindel, et Mihkel varsti ennast punaseks sõidab ja saan koha võrra tõusta. Pole ju Mihkel nii stabiilne kui Tallinn. Peagi läks Mihkel boksi. Tõusin koha võrra, viiendaks. Linnuke kadus ka vahepeal boksi ja olin neljas. Peale oma peatust kukkusin tahapoole ja peale teiste regulaarseid peatusi taas neljas. Sellel kohal sai siis lõpuni tuldud, kuigi oma lollusest sain viis minutit enne lõppu auto ikka punaseks ja juhtimine oli häiritud. Kartsin küll, et Linnuke jõuab järgi, aga ehk päästis see, et Timukas sai tast ringiga mööda. Seega sain viimase ringi rahulikult võtta.
Eks mul oli ka Tallinnaga seiklusi ja just enne oma korrapärast peatust õnnestus mul end tema tõttu punaseks sõita. Aga pole hullu, eks ta oli kõigi jaoks samamoodi rajal. Tuli lihtsalt ettevaatlikum olla. Ja oli teisigi, kes ringiga jalgu jäid ju.
Mihklile ka lohutuseks midagi. Miks mitte ka teistele, kes end puudutatuna tunnevad.
https://www.youtube.com/watch?v=cDjRdBEfT6k