konka kirjutas:Tra mingi tund enne lõppu ärkavad kõik ellu ja siis paugutavad sihukesed ajad ette. Olgem ausad, ega seina sõitmisega kasu lõikamine pole mingi normaalne tegevus. Pole ime et mingid ulmelised ajad kogu aeg ees on kui puhtalt ei saa rada läbitud.
Ahjaa lõpuks leidsin ka koha üles kus ma saan hardcore sisse lülitada ning peab mainima et täitsa lõbus on sõita ning driftida. Oleks veel rool ka.
Nikson kirjutas:konka kirjutas:Tra mingi tund enne lõppu ärkavad kõik ellu ja siis paugutavad sihukesed ajad ette. Olgem ausad, ega seina sõitmisega kasu lõikamine pole mingi normaalne tegevus. Pole ime et mingid ulmelised ajad kogu aeg ees on kui puhtalt ei saa rada läbitud.
Ahjaa lõpuks leidsin ka koha üles kus ma saan hardcore sisse lülitada ning peab mainima et täitsa lõbus on sõita ning driftida. Oleks veel rool ka.
Tean, et rallimees sinu ghosti järgi seda seina värki õppiski. Eks sina muidugi eelmise kiire aja järgi. Ega mullegi meeldi see seina kasutamine, aga mis teha kui nii esimest kurvi kiiremini sai. Kahjuks pole igaühe sõitu kuidagi kontrollida, et selliseid asju vältida saaks.
Ja lõpuspurt ongi tähtis ju. Arvasid, et sul piisavalt hea aeg?Nüüd on vähemalt sinu leivanumber, drift.
NFSTimukas kirjutas:Minu rekord sõit on vaadatav Youtube keskkonnas.
konka kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Minu rekord sõit on vaadatav Youtube keskkonnas.
Hästi sõidetud
pets2 kirjutas:Kus kohas rajal oleks soovitav olla juba esimene
NFSTimukas kirjutas:pets2 kirjutas:Kus kohas rajal oleks soovitav olla juba esimene
S-kurvi alguses, vähemalt minu praeguse rekordajaga oli nii.
konka kirjutas:Tahaks nuriseda jälle aga pole enam viitsimist.
Ma sõitsin oma rekordaja hardcore modes.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist