Mihkel0987 kirjutas:Nikson, pane ikka punktid kirja.
konka kirjutas:Mina pole nõus punktide jagamisega.
Täiesti võimatu Timukale ja rallimehele konkurentsi pakkuda. Aru ma ei saa kuidas on võimalik seina sõitmisega ja kruusa peal käimisega selliseid aegu sõita. Osavõtjate list on kaheks jagunenud, kus timukas ja rallikas võistlevad omavahel ja ülejäänud siis omavahel.
Noel kirjutas:konka kirjutas:Mina pole nõus punktide jagamisega.
Täiesti võimatu Timukale ja rallimehele konkurentsi pakkuda. Aru ma ei saa kuidas on võimalik seina sõitmisega ja kruusa peal käimisega selliseid aegu sõita. Osavõtjate list on kaheks jagunenud, kus timukas ja rallikas võistlevad omavahel ja ülejäänud siis omavahel.
Ah ära unda, oskad sõita kyll Akva tegelikult...aga noh, mind ju pole osalemas
Noel kirjutas:konka kirjutas:Mina pole nõus punktide jagamisega.
Ah ära unda, oskad sõita kyll Akva tegelikult...aga noh, mind ju pole osalemas
Nikson kirjutas:Kas mõtet punkte jagada selle eest, kuna hilja sai info üles ja mõned tegijad olid puudu?
konka kirjutas:Nikson kirjutas:Kas mõtet punkte jagada selle eest, kuna hilja sai info üles ja mõned tegijad olid puudu?
Mind ei huvita kes oli kohal ja kes mitte, sina kui korraldaja pidid tegelema selle info edastamisega ja kui sa tõesti nädala jooksul ei saa infot üles panna, siis võib olla tuleb sul roheline värv nime pealt maha võtta.
Nii ei saa et lihsalt heast peast tuleb mõte et nüüd võiks challengi teha ja siis pärast veel küsida et kas on mõtet punkte jagada kuna info edastamisega jäin hiljaks ja paljusid tegijaid ei olnud kohal. Ehk peaksid jääma GT6 neljapäevaste sõitude juurde![]()
Absoluutselt enam väga ei tõmba challengeid tegema kuna kahe mehe vastu lihtsalt ei ole võimalik võidu sõita. Pange timukas ja rallikas ühte patta ja mind teise patta siis võin sõita.
Mihkel0987 kirjutas:konka kirjutas:Nikson kirjutas:Kas mõtet punkte jagada selle eest, kuna hilja sai info üles ja mõned tegijad olid puudu?
Mind ei huvita kes oli kohal ja kes mitte, sina kui korraldaja pidid tegelema selle info edastamisega ja kui sa tõesti nädala jooksul ei saa infot üles panna, siis võib olla tuleb sul roheline värv nime pealt maha võtta.
Nii ei saa et lihsalt heast peast tuleb mõte et nüüd võiks challengi teha ja siis pärast veel küsida et kas on mõtet punkte jagada kuna info edastamisega jäin hiljaks ja paljusid tegijaid ei olnud kohal. Ehk peaksid jääma GT6 neljapäevaste sõitude juurde![]()
Absoluutselt enam väga ei tõmba challengeid tegema kuna kahe mehe vastu lihtsalt ei ole võimalik võidu sõita. Pange timukas ja rallikas ühte patta ja mind teise patta siis võin sõita.
Tead, kui sulle ei sobi, siis kurat ära sõida. Nikson üritab midagigi teha ja sa vingud. Näita veidi austust. Sulle nagu oleks tähtis mingi võit ning kui ei võida siis ei sõida. EIT!
konka kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:konka kirjutas:Mind ei huvita kes oli kohal ja kes mitte, sina kui korraldaja pidid tegelema selle info edastamisega ja kui sa tõesti nädala jooksul ei saa infot üles panna, siis võib olla tuleb sul roheline värv nime pealt maha võtta.
Tead, kui sulle ei sobi, siis kurat ära sõida. Nikson üritab midagigi teha ja sa vingud. Näita veidi austust. Sulle nagu oleks tähtis mingi võit ning kui ei võida siis ei sõida. EIT!
Mida sa mulised, Ise oskad teistele raja peal ainult käru keerata ja lolli mängida.
pets2 kirjutas:Lahe.. nagu Gran Turismos juba![]()
![]()
konka kirjutas:Olen maha rahunenud. Saigi vähe elu sisse puhutud siia teemasse.
Drifti challengis vist keegi ei viitsinud väga üritada ja vähem osalejaid oli ka kui muidu.
Nikson kirjutas:Drifti puhul üllatas, et seekord nn võõraid ei tulnud osalema. Esimesel hooajal oli mingis driftis päris palju neid. Mäletan, et Akvaarium olu masendunud, et keegi tema tulemuse enne lõppu üle oli sõitnud.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist