wirxikas kirjutas:22.00 lõppeb mul see nädal tööpäev.
pets2 kirjutas:No jah, mis seal ikka, teeb siis nädalase.
Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:No jah, mis seal ikka, teeb siis nädalase.
Nädalane käib niikuinii ikka edasi. Lihtsalt vahale tahan ühe tunnise ka teha. Lisaks.
konka kirjutas:Ilmselt täna ka muhvigi ei toimu. Järgmine nädal mind pole.
Nikson kirjutas:konka kirjutas:Ilmselt täna ka muhvigi ei toimu. Järgmine nädal mind pole.
Krt, võiks isegi teha ju. Infoga ainult vist hiljpeale nüüd jäänud. Aga koguneb kell 21 ja teeb proovikagi nendega kes tulevad?
Nikson kirjutas:konka kirjutas:Ilmselt täna ka muhvigi ei toimu. Järgmine nädal mind pole.
Krt, võiks isegi teha ju. Infoga ainult vist hiljpeale nüüd jäänud. Aga koguneb kell 21 ja teeb proovikagi nendega kes tulevad?
konka kirjutas:Mida sa magad kogu aeg?nädal aega oli sul aega infi üles panna
wirxikas kirjutas:Kuidas see asi siis hakkab toimima? Kõik korraga rajal või....?
pets2 kirjutas:Ma avastasin viimasel momendil, et PS Plus oli aegunud justTundub, et teil oli pagana tihe rebimine...
Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:Ma avastasin viimasel momendil, et PS Plus oli aegunud justTundub, et teil oli pagana tihe rebimine...
Loodetavasti sul sellist jama ei tule, nagu Raixil. Aegus ka plus ära ja pärast uuendamist saab mängust ainult plusi versiooni mängida. Kuigi ta ostis selle mängu kunagi. Nüüd peaks uuesti ostma, et kogu mäng avaneks. Seepärast sai eile India radagi võetud. Muud asjad olid nn loositud.
wirxikas kirjutas:Nikson kirjutas:pets2 kirjutas:Ma avastasin viimasel momendil, et PS Plus oli aegunud justTundub, et teil oli pagana tihe rebimine...
Loodetavasti sul sellist jama ei tule, nagu Raixil. Aegus ka plus ära ja pärast uuendamist saab mängust ainult plusi versiooni mängida. Kuigi ta ostis selle mängu kunagi. Nüüd peaks uuesti ostma, et kogu mäng avaneks. Seepärast sai eile India radagi võetud. Muud asjad olid nn loositud.
Mul oli selline jama, et peale plussi aegumist kadusid mitmed plussi mängud. Kui plussi juurde lisasin, sain need tagasi. Ehk midagi sama Raixil?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist