konka kirjutas:Kui Timukas nii edasi jätkab, siis pole teistel mingit võimalustTegelt ma saaks sellest ajast veel jagu, kuna raja esimese poole olen Timukast mingi 1 sek ees, aga teine pool läheb mul alati persse, aga ei viitsi eriti tõmmelda enam. Niksonile suur aplaus et valis sellise auto ja raja koosluse
, auto on täiega "mõnus" , kõigub nagu laev tormi käes ja kakub ettearvamatult külge ette.
Nikson kirjutas:konka kirjutas:Kui Timukas nii edasi jätkab, siis pole teistel mingit võimalustTegelt ma saaks sellest ajast veel jagu, kuna raja esimese poole olen Timukast mingi 1 sek ees, aga teine pool läheb mul alati persse, aga ei viitsi eriti tõmmelda enam. Niksonile suur aplaus et valis sellise auto ja raja koosluse
, auto on täiega "mõnus" , kõigub nagu laev tormi käes ja kakub ettearvamatult külge ette.
Kui edetabeleid vaadata, siis kasutaja playmagiste, kes on mul sõbralistis, on võistluste maailma edetabelites tihti esikümnes. Ma ei tea kui tõsiselt ta siin katsetanud on, aga võimalik, et ta suudaks hea aja sõita, kui käsile võtab. Ok, siis tegemist ringi ajaga ainult.
pets2 kirjutas:Kuulge noored mul ettepanek. Paistab, et paljud ei viitsi neid tuhandeid ringe keerutada, siis teha 2x nädalas. Üks kestab 2 päeva ja teine 5 päeva. Kõik punktid ja muu jääb samaks???
pets2 kirjutas:Kuulge noored mul ettepanek. Paistab, et paljud ei viitsi neid tuhandeid ringe keerutada, siis teha 2x nädalas. Üks kestab 2 päeva ja teine 5 päeva. Kõik punktid ja muu jääb samaks???
wirxikas kirjutas:No proovin mis ma proovin aga ei mõista selle autoga sõita, või ei oska lihtsalt "Driveclubis" sõita.
Est_RuLx kirjutas:Krt, jälle mingi drift contest![]()
Puldikunnid ja professionaalsed seene kangutajad on mingid ulmelised ajad ette sõitnud ja no ei saa ligilähedalegi![]()
PS! Alfa pole auto, Alfa on ilus aia kaunistus
Mihkel0987 kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Krt, jälle mingi drift contest![]()
Puldikunnid ja professionaalsed seene kangutajad on mingid ulmelised ajad ette sõitnud ja no ei saa ligilähedalegi![]()
Olen Rulxiga päri, suht saast auto juhitavuse möttes, järgmine olgu kas Venom või korralik sõiduauto.
Mihkel0987 kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Krt, jälle mingi drift contest![]()
Olen Rulxiga päri, suht saast auto juhitavuse möttes, järgmine olgu kas Venom või korralik sõiduauto.
konka kirjutas:Kõik rajale, uus aeg ees
NFSTimukas kirjutas:konka kirjutas:Kõik rajale, uus aeg ees
Saab ülelöödudOle homme valmis veel pingutama.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline