lamp kirjutas:paar välja vötet mis kogemata minuni on jöudnud.
timuka juhtum nr 3
paalika geiss..
paalikas kirjutas:Pole karistamist väärt?!
NFSTimukas kirjutas:Viimase video puhul proovige enne sõita mu kastikaga.Selgelt näha, et auto ei ole päris minu kontrolli all.
Ja huvitav oli näha, et selles videos ma nähtavasti murul ei käinud, selles esimeses.
See oli tõesti vähe, mis ma käisin aga piisav, et juhtus järgnev.
SpcVnd kirjutas:*Powwa pole siiani vastanud küsimusele, et mis kasu on sellest, kui viimase koha mehele väänata joonte ületamiste eest lisasekundeid? Kui on ikka ilgelt hea põhjendus, siis kallun oma unetundide vähendamist veelgi. Kuni põhjendust ei ole, siis ei kavatse ka seda teha. niigi saan teisipäev vastu kolmapäeva max 4 tundi und kuna vaatan kordusi.
paalikas kirjutas:
No minu sõidu nullisid Nikson ära, tegin ka kaebuse, kuid ei midagi. Veider. Karistamist väärt on siis ainult jooneületused mitte konkreetselt rammimine? (Mida ka Timukas tegi mulle). +paljudele teistele.
Minumeelest reeglites on teisiti kirjas. Jälgitakse siin pingsalt vaid raja jooni muud midagi.
Hirmsasti karistatakse pidevalt, aga kui tõesti on põhjust selleks, siis ei midagi.
Polnud karistamist väärt.![]()
![]()
Masendav.
SpcVnd kirjutas:see ei ole piisav põhjus minu jaoks kella kolmeni öösel üleval olla, et maas lamajat edasi peksta.
Vaadates härraste viimaseid sõnavõtte, siis on päris huvitav kontrast ja meenutus - http://gtplanet.eu/viewtopic.php?f=135&t=746&start=100#p22179
powwa25 kirjutas:SpcVnd kirjutas:see ei ole piisav põhjus minu jaoks kella kolmeni öösel üleval olla, et maas lamajat edasi peksta.
Vaadates härraste viimaseid sõnavõtte, siis on päris huvitav kontrast ja meenutus - http://gtplanet.eu/viewtopic.php?f=135&t=746&start=100#p22179
Kuidas nii kaua läheb, kui pooli asju ei vaatagi? Ei mõista.
SpcVnd kirjutas:powwa25 kirjutas:SpcVnd kirjutas:see ei ole piisav põhjus minu jaoks kella kolmeni öösel üleval olla, et maas lamajat edasi peksta.
Kuidas nii kaua läheb, kui pooli asju ei vaatagi? Ei mõista.
kui sa ise kordusi vaataksid, siis sa ei küsiks seda küsimust vaid teaksid, kui kehva on GT6 korduse kerimine. Otsid kiiret ringi ja kordus kerib 2 ringi kaupa ja see kiire on täpselt seal kuskil vahel. see tähendab, et on vaja vaadata üks ebaoluline ring, et kiireni jõuda. kui siis ei saa õigel ajal pausile kohas, kus tundus ületus olema, on vaja tagasi kerida, mis tähendab jälle ühe tühja ringi vaatamist enne kiiret. sama lugu boksipeatuste otsimisega - tihti vaja 2 ringi vaadata, et boksist väljumiseni jõuda. kui kõige selle juures on viimase koha omanik eelviimasest maas 50 sekundit ja rohkem ning teinud 3+ peatust, siis ei aitähh - ma kindlasti ei hakka ta kiiret ja bokse vaatama.
väga huvitav matemaatika sul - 11-16 sõitjat rajal, kellest 1 (vahest harva ka 2) jääb vaatamata ja see on 50%?
lamp kirjutas:krt kaebus hilja vöi mitte aga KUI SA NÄED et asi ei ole reeglite pärane ja ei KARISTA mis öiglus see on? kaebus vöi mitte...
paalikas kirjutas:*kui keegi teeb RQ, siis ei ole ka õigust kaebust esitada.
Ei teadnudki et selline reegel olemas.
paalikas kirjutas:Aga jh, RQ kuna tõesti polnud tuju lihtsalt kuidagi lõpuni nühkida. Kuidas ei saada aru, et see damage ei toimi õieti?
Oletame nüüd, et damage oleks kasvõi weak olnud, poleks midagi hullu juhtunud. Tänu Timuka nügimisele kaotasin koha ja sain Niksonilt paugu. Oleks Timukas sõitnud korralikult, oleks mul olnud täiesti reaalne võimalus 2. kohale sõita. Ja Timukas, see oli nüüd aasta parim lause siin, et katsuge ise sõita minu kastikaga jne, no mida nagu?![]()
Saan aru, et on vägagi aega ja vaeva nõudev korduste vaatamine, aga kui ikka lauslammutamine rajal, siis võiks reageerida vastavalt. Pmst võiks siis kõik nõnda hooletult sõitma hakata. Nii vähe saab karistada ju.
Ja Nikson, ei midagi isiklikku, lihtsalt kuna PEAB kaebuse esitama, siis seda ka tegin. Poleks seda damaget, ei oleks ka kaevanud. See on üldse selline kahtlane see kaebuste esitamine....selline paha mekk on manu...ei meeldi teistepeale kituda. Kõigil läeb vahest lappama ja teeme vigu, aga see damage ei toimi nii nagu peaks. Siiber sai sellest pidevalt lambist teiste vigade pärast karistada saada, ning viimased etapid ilmselt ei saa niikuinii kaasa teha. Seepärast jään edaspidi eemale jah.
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline