Hundikutsu kirjutas:Plaanisin ka selle NFS soetada (lootsin Need for Speed: Underground'i mantlipärijat siit), aga nüüd sinu ülevaateid ja videosi vaadates tundub, et pole päris see, mida lootsin. Jääb mulje, et tuningu valikud on kõvasti kesisemad a la tulede värvi, tahhomeeti disaini/värvini asi selles NFS ver. ei küündi.
Undergroundi aeg on nii eredalt veel meeles, et mingit säästuvärki ei soovi, vähemalt mitte enne hinnasula
Ei tea, kas seal Honda Civic on sees, aga sellest tahaks full tuning videot, hea riisipõletaja
konka kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Plaanisin ka selle NFS soetada (lootsin Need for Speed: Underground'i mantlipärijat siit), aga nüüd sinu ülevaateid ja videosi vaadates tundub, et pole päris see, mida lootsin. Jääb mulje, et tuningu valikud on kõvasti kesisemad a la tulede värvi, tahhomeeti disaini/värvini asi selles NFS ver. ei küündi.
Undergroundi aeg on nii eredalt veel meeles, et mingit säästuvärki ei soovi, vähemalt mitte enne hinnasula
Ei tea, kas seal Honda Civic on sees, aga sellest tahaks full tuning videot, hea riisipõletaja
Seda vana head NFS-i hõngu küljes ei ole jah kahjuks. ise lootsin ka midagi enamat. Story veel pooleli aga kui läbi mängin siis räägin ka mängust pikemalt siin.
See vana Tiivik on täitsa olemas. Pole seda veel tuuninud. Timukas raudslt on, ta ju japsifänn MUl hetkel 2 autot garages. Subaru BRZ ja Nissan 180sx. Mõnus driftida nissaniga
Hundikutsu kirjutas:Kui neid updatesi nii edasi tilgub, siis saab kevadeks vast päris soodsa hinna ja täisväärtusliku mängu omanikuks Hea, et kohe rabama ei hakanud, isiklikult poleks viitsinud ilmselt juba läbimängitud mängu uuesti koos uuenduste/lisavidinatega taas läbima hakata. Ootan ilmselt enamus parandusi ja uuendusi ära ning siis hinnalipiku järgi otsustan, millal tasub soetada
NFSTimukas kirjutas:Nii vähe raha saad autode eest? Mul Supra mingi üle 300 000 väärt
Ja ise ka alles muretsesin Civicu, huvitav, et sel ühtegi padikitti pole. Civic mul muide kõige parema kiirendusega auto ka, et hull püss.
Kommentaarid muide head, vürtsitavad videot.
Eriti kui midagi valesti läks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist