Uus seade, oli hea kuni rehvi lõppesid. Ja SM rehvidega oli ka keeruline ümber harjuda, kuna pidamist nii palju vähem võrreldes samas seisus SS rehvidega. Auto nõuab veel tähelepanu igatahes.

Esimesest sõidust siis niipalju, et suutsin vältida hirmsa kokkupõrke Niksoniga. Jäin liialt Niksonit jälgima, et mis sõidujoone võtab kurvi ja kas oleks võimalik kohe mööduda. Möödusin, korraks aga otse kruusale ja seda julgelt. Sain aru, et kastikas ei pidurda nagu Niksoni TVR ja kokkupõrke vältimiseks lisasin enne kurvi gaasi juurde ja leppisin kruusaga kuhu nkn oleks ma sattunud. Mu kastikas oli siiski sirgel kohe kindlasti teistest peajagu üle, kerge eelis sel rajal. Kulud, nagu arvata, oli põhiprobleemiks jälle aga seekord kütusekulu võrdselt koos rehvidega. Võib öelda, et mu auto keskmine kütusekulu oli 200l/100km peale ehk tutika PS3 süsteemi raha läks ühe sõidu peale, kui Hepast tankida.

u212€
Teine sõit oli alguses juba sündmusterohke. Minult taheti head ööd kui start oli ja auto otsustas ise, et teeb mulle 4sek valestardi ja ülejäänut juba teatakse.