powwa25 kirjutas:Äkki täna väike hooaja eelne test?
soulbleed kirjutas:powwa25 kirjutas:Äkki täna väike hooaja eelne test?
sobib
Ei saanud arutada ega testida midagi, leidsin end eile õhtul 21 ajal Viljandi Maxima parklas jäätist söömasRajareits kirjutas:
Esimene etapp jääb juba vahele..
Aga Hundu, arutab õhtul.. Jagad tarkusi, vaatame mis teha annab..
[/quote]NFSTimukas kirjutas:ja mul võib hooaja algus kaduda ühe inimese tõttu, keda armastan. 6 aastat oodanud seda praegust ja pean lihtsalt seda soodsat momenti kasutama. Loodan, et cenno ja teised mõistavad, miks ma ei hooaja algul ei sõida siis ja tiitli pärast jälle võidelda.
Noel kirjutas:NFSTimukas kirjutas:ja mul võib hooaja algus kaduda ühe inimese tõttu, keda armastan. 6 aastat oodanud seda praegust ja pean lihtsalt seda soodsat momenti kasutama. Loodan, et cenno ja teised mõistavad, miks ma ei hooaja algul ei sõida siis ja tiitli pärast jälle võidelda.
Andestamatu, ajad oma Niva rajale...
lees00 kirjutas:Noel kirjutas:NFSTimukas kirjutas:ja mul võib hooaja algus kaduda ühe inimese tõttu, keda armastan. 6 aastat oodanud seda praegust ja pean lihtsalt seda soodsat momenti kasutama. Loodan, et cenno ja teised mõistavad, miks ma ei hooaja algul ei sõida siis ja tiitli pärast jälle võidelda.
Andestamatu, ajad oma Niva rajale...
Teil on cennoga suhe?![]()
SpcVnd kirjutas:Rajakas, kas regad ennast ära ja kas oled auto välja valinud?
Aivo, sinu masinat on samuti vaja teada! Ja sina ka Mihkel! otsustage ära juba
SpcVnd kirjutas:lisaks oleks siis tekkinud veel see probleem, et keegi peab kiiruga uue masina leidma ja satub mingi õnnetuse otsa, mis peale 10 ringi enam ei ole sõidetav ja siis kuuleme terve sarja, et autovalik ei õnnestunud...
paalikas kirjutas:SpcVnd kirjutas:Rajakas, kas regad ennast ära ja kas oled auto välja valinud?
Aivo, sinu masinat on samuti vaja teada! Ja sina ka Mihkel! otsustage ära juba
Kas nagu hilja pole? Kõik pidime listi tegema ja vaeva nägema. Oleks võinud ju ka oodata kuni loosimine ära olnud ja siis lihtsalt võtta auto ja liituda sarjaga.
Mihkel0987 kirjutas:Õhtuks ütlen auto ära.
Autoks on BMW M3 04
Mine Decade Retrospect - Remembering The 2000's
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist