NFSTimukas kirjutas:Mängusisesed pildid said otsa? Oleks võinud minu poole pöörduda.
Nikson kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Mängusisesed pildid said otsa? Oleks võinud minu poole pöörduda.
Need kes saatsid, on ära kasutatud. Teised pole vist oma auto eksponeerimisest huvitatud. Aga sa võid saata, saan selle asendada. Ja kahe etapi teemaks on veel vaja.
NFSTimukas kirjutas:Teeb ära. GT Photomode lihtsalt mulle meeldib, üks parimaid kõrvalisi asju mängus, muidu ei tegeleks ka pildistamisega ja oma auto näitamisega. Peab vist Maseratiga muul ajal hakkama sõitma veidike, et saada parimat.
Nikson kirjutas:NFSTimukas kirjutas:Teeb ära. GT Photomode lihtsalt mulle meeldib, üks parimaid kõrvalisi asju mängus, muidu ei tegeleks ka pildistamisega ja oma auto näitamisega. Peab vist Maseratiga muul ajal hakkama sõitma veidike, et saada parimat.
Kui keegi saadab pildi, kelle autost veel pole, siis saab see eelisjärjekorras. Aga kui ei, siis saab kes saatnud on.
Hundikutsu kirjutas:S...a neist mängusisestest piltidest, tegu nii kena pildiga, et liitu või ise![]()
Hundikutsu kirjutas:Võib juhtuda, et isegi vean end kohale, aga eks vaatan, kuidas sõiduisu on
Noel kirjutas:Suurepärane lugemine hommikukoogi ja piima kõrvale![]()
![]()
Velje suurust muutes ei lase sind rajalegi kui on peal tuning Prohibited!
Ma ei vabanda ennast välja alati, vaid siis kui päriselt Sõiduga seaoses miskit läheb mädasse, mitte, et lambis oli 45watine 25wati asemel jnejne, ole ikka nyyd
Sõit oli mõnus ja hea, rada super, rallimees kiire ja teise taktikaga, teise jooksu Softe olid mul väääga libedad miskipärast. Tehes paar ringi hiljem peatuse andis ka hiljem tunda.
Kuid reeglid on reeglid ja need on järgimiseks. Qualy ajal boksis ei käi!!! arvutist oli sul aega vaadata seda 10 minutit, ja kui sa boksis oled, siis mis rehve ta sul yldse näitab millegi sõita võid? ta lasebki ainult rajale reeglites määratud maksimaalse seguga ju, kui sul oleks RH siis ta poleks sind rajalegi lasknud.
tali kirjutas:cenno.kuidas sul said teine komplekt libedamad olla ,kui nendega kiiremini sõitsid kui esimese kommplektiga? lõpus oli mul muidugi väike eelis küll,kuna boxi tegin natuke hiljem.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist