Eks jah, huvid on erinevad.
Ise mängin et paremaks juhiks saada. Üksi sõites on pmst alati CS rehvid all.. :P Simulaator ikkagist ju.

Alles oli RedBull sari väga hea pidamisega autodega Arkaadi meestele. Kui kõik sarjad oleks sellised siis oleks väga igav. Tule õhtul kohale, läbi gaas põhjas kõik kurvid ja oled kõva sõidumees
Mulle meeldib ikka rohkem auto "juhtimisega " tegeleda. Ja Timuka sõidustiil ei olnud siin väga hea midagi, niikui driftima hakkas rohkem olin ma kohe järgi ja möödas ka. Kaotasin esikoha väikse spinni tagajärjel. Väga hea on kui mitte keskendumine kohe kätte maksab. Niksonile 5+ selle sarja eest igaljuhul 

Linnuke kirjutas:
Ja see on natu rumal jutt et kui tingimused mulle ideaalsed ei ole, siis ma ei osale

powwa25 kirjutas:Linnuke kirjutas:
Ja see on natu rumal jutt et kui tingimused mulle ideaalsed ei ole, siis ma ei osale
Üldteemas kirjas, et kui reeglid sobivad siis osale.
Sinna võid kirjutada ka seda, et sarjas osalemisega nõustud andma kogu oma maise vara sarja korraldajale ja osalejaid tuleb nii palju, et pead 2 lobby tegema 

+ kütuse lõppemine ja trahv ka boksis. Ei tea, mis oleks siis juhtunud, kui poleks neid olnud, ilma võidusõiduta igatahes ma sul eest poleks lasknud minna.Linnuke kirjutas:Kaotasin esikoha väikse spinni tagajärjel

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist