Est_RuLx kirjutas:Minu replay näitas, et keegi ei kasutanud kahte erinevat rehvisegu (va. mina). Mingi bug või reaalsus
Noel kirjutas: kuid viimasel ringil lees keeras kogu mu plaani nahka![]()
NFSTimukas kirjutas:Linnukesele õnnitlused võidu puhul siis. Puhas sõit viis edule seekord.
Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.
Linnuke kirjutas:Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel
Linnuke kirjutas:Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.
Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel
NFSTimukas kirjutas:Linnuke kirjutas:Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.
Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel
Mina seevastu aga valedel ringidel.Võin vanduda, et 5 ringi vähemalt enne 19 olid puhtad.
Kiire ring niikuinii läks korra üle joone kuskil kindlasti, et 19 ring ei loe väga.
Ja linnuke, mis ringidel väljas käisid, kaebusteks veel aega ja võimalus end päästa.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist