Est_RuLx kirjutas:Minu replay näitas, et keegi ei kasutanud kahte erinevat rehvisegu (va. mina). Mingi bug või reaalsus

Kui mööda sain siis tahavaate peeglist sai nö kuulsates lõikamise või kurvi laiendamise kohtades rallimeest aegajalt näha. See hoidis pinget üleval, ning puhtalt trahvide abil võita uhkus ei lubanud.
Niksonil õigus, et oleks pidanud järgi andma, ehk targem olema, ja üritama rohkem püsida joonte vahel aga mis teha, kui võit käega katsutav ja riskimiseks on julgust. Igatahes sõit sõidetud ning trahvid tulekul.
Kahju vähe sellest õnnetust 19 ringi nö aeglustavast lõikamisest, see võib saatuslikuks saada.
Ning ma ei tea, miks ma lõikamisi nii südamesse võtan, proovin olla puhas sõitja aga kukub välja alati teisiti.

ja SS segu kasutasin ka, see replay anomaalia ennegi olnud

Esimestel ringidel ikka tuli neid joonte ületusi päris palju. Küll vajus välja ja pidurdused jäid pikaks. Umbes 10. ringist sai lõikamisi juba rohkem vältida.

Noel kirjutas: kuid viimasel ringil lees keeras kogu mu plaani nahka![]()

NFSTimukas kirjutas:Linnukesele õnnitlused võidu puhul siis. Puhas sõit viis edule seekord.

Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.

Linnuke kirjutas:Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel

Linnuke kirjutas:Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.
Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel
Võin vanduda, et 5 ringi vähemalt enne 19 olid puhtad.
Kiire ring niikuinii läks korra üle joone kuskil kindlasti, et 19 ring ei loe väga.

NFSTimukas kirjutas:Linnuke kirjutas:Nikson kirjutas:Karistuse tuleb omajagu. Linnuke oli ainuke puhas seekord. Leesi ei hakanud vaatama, kuna see poleks tuemusi enam muutnud. Ehk oli ka tema puhas.
Uskumatu, nüüd küll vedas. Libisesin mõned korrad üle joonte ikka, aga ju siis "õigetel" ringidel
Mina seevastu aga valedel ringidel.Võin vanduda, et 5 ringi vähemalt enne 19 olid puhtad.
Kiire ring niikuinii läks korra üle joone kuskil kindlasti, et 19 ring ei loe väga.
Ja linnuke, mis ringidel väljas käisid, kaebusteks veel aega ja võimalus end päästa.
Tuleb välja, et sellise systeemiga, mida aeglasemalt sõidad sed akõrgema koha saad 

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline