Nikson kirjutas:Võiks mõni õhtu, kellel mäng olemas, onlines koos kimada veidi.
Ikka jh
Nikson kirjutas:Võiks mõni õhtu, kellel mäng olemas, onlines koos kimada veidi.
konka kirjutas:A tuleb keegi veel vä?
karacer kirjutas:konka kirjutas:A tuleb keegi veel vä?
Lepime mingi aja kokku ja sõidame.
Mina ei saa sõita reede laupäev pühapäeva õhtul kunagi saaks juba sõita
konka kirjutas:karacer kirjutas:konka kirjutas:A tuleb keegi veel vä?
Lepime mingi aja kokku ja sõidame.
Mina ei saa sõita reede laupäev pühapäeva õhtul kunagi saaks juba sõita
Ma ei saa reedel kuna lähen kluppi ja pühapäeval lähen 22.00 tööle. Laupäeva õhtul vast saaks
Nikson kirjutas:Kui palju osalejaid leiduks kui ma challengite põhimõttel mingi võistluse korraldaks. Teeks nii drifti, kui ka time triali omi näiteks. Teen mingist asjast challengi valmis ja siis igaüks sõidaks omale sobival ajal. Kui aeg challengil läbi siis jagab punktid vastavalt kohtadele.
Ootan vastukaja ja kui huvilisi leidub siis teen vastava teema valmis.
pets2 kirjutas:Kuulge mehed ma ei suuda kuidagi otsustada. Kui on võimalus valida vaid 1 mäng kahest, siis mida te soovitate kas Project Cars või DriveclubPaljud kindlasti mõlemat mänginud !
Nikson kirjutas:Eks ta maitse asi ole, aga Driveculb mulle küll meeldib. Kui season pass ka olemas, siis tuleb pidevalt ikka uusi sõite ka juurde. Sõbralisti omadega hea oma aegu võrrelda ja üritada ikka paremini saada kui õnnestub. Sama värk põhimõtteliselt selle challege võistlusega. Online pool on sellest ehk jama, et ei saa nn oma lobby teha. Seal tulevad järjest nagu sõidud ja kes on liitunud sinna, see sõidab kaasa. Kas kunagi ka privaat lobby võimalus tuleb, ei tea.
Project Carsi kohta eriti rääkida ei oska. Kui ostsin, siis said mitmed minu share play kaudu proovida ja sai ka ise veidi, aga peletas kuidagi eemale ja pole tahtmist olnud enam käima panna. Project Cars muidugi rohkem simulaator kui Driveclub ja seal ikka tuntud ringradu sõitmiseks. Pult tahab vist seadistamis saada, et normaalsem sõita oleks.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist