Rada oli hea. Suht nautisin seda.
Esimene sõit: Esimesel ringil seal kus see tsõõr, vaatasin korraks taha ja nägin et kupitzal tõmbas külje ette ja SpcVnd pani pauguga sisse talle. Mis Kupitzal juhtus? Ragequit?
Esimene viga ka siis esimesel ringil. Enne seda boksi mis seal raja keskel on tõmbas autol külje ette. See oli kõige nõmedam kurv sellel rajal. 2 korda läks ka veel seal käest ära. Kogu aeg oli sihuke tunne et nüüd on jälle minek.
3 ringi lõpus sirge peal hangus soulbleed mul ees. ei tea mis tal juhtus, aga mööda sain temast. 5 ringil läkski jälle masin käest seal nõmedas kurvis ja siis sai soul jälle mööda minust. Mingi hetk oli juba Linnuke mind tagant kummitamas. Tal vist olid värskemad rehvid all, sest mul olid tollel hetkel pastlaks juba kulunud ja siis tsõõri peal tõmbaski sisekurvist minust mööda. Läksime mõlemad kohe boksi ka. Siis oli meil mõnda aega tihe rebimine kolmanda koha peale ja 5 min enne lõppu läks kurv pikaks ja muru peale ning spinn. Järgmine hetk tuiskasid lees ja SpcVnd minust mööda. Langesin kuuendaks. Hakkasin siis närviliselt SpcVnd taga ajama.Mõne aja pärast olingi juba järel. Viimasel sõiduminutil kakkus leesil auto muru peale minu õnneks ja tema kahjuks

. Tsõõri peal tõmbasin Spetsvennast sisekurvist mööda ja lõpetasin kolmandana. Esimene sõit läks suht hästi.
Teine sõit:

Muud ei olegi eriti öelda
Esimeses kurvis oli juba madistamist eespool. Lees oli keset teed risti ja napilt sain temast mööda. Enne raja kesekl olevat boksi kurvis Wirxil läks auto näpust ja siis üritas paaniliselt seda sirgeks ajada, aga ei õnnestunud ja pani paugu soulile ja soul toksas omakorda mind ja seinas ma olingi. Ka Cenno sai vist asjast osa. Jäin siis üksi sinna murule ja langesin seitsmendaks kuna lees sai ka veel minust mööda, aga mitte kauaks sest järgmises kurvis sain mööda jälle. Vahepeal sain viiendaks jälle. Siis läks kurv jälle pikaks ja murule ning spinn ja viimane. Mõne aja pärast jõudsin jälle pundile järgi ja sain Spcvnnast mööda tsõõri peal. Ja no mida boksi SpcVnd?? Tuimalt boksiteel tõmmatakse mööda

. On see üldse lubatud?
No ja siis muidugi hüpekas keeras mul sõidu tuksi veel. Ei tea mismoodi ta selle auto nii vildakalt õhku viskas.