Sõit toimub SpcVnd toas!
Varusõitjate jaoks avaneb tuba 21.45
KOHALOLEKUKONTROLL kell - 21.50
KVALI kell - 22:00
START kell ~ 22:10
1. sõit 40 min
Sõitude vahel paus ca 5 min.
2. sõit 20 min, pööratud järjestus.
Karistused:
SpcVnd kirjutas:20-nes etapp sõidetakse Grand Valley Speedway rajal.
Linnuke kirjutas:SpcVnd kirjutas:20-nes etapp sõidetakse Grand Valley Speedway rajal.
Ei usu
lamp kirjutas:Spc mul jah polnud rehvi väga enam et minema saada aga selle möödumise eest vöid tänusönad souli poole teele saata kes mind peale tunnelit pmst seina kinni söitis, et sa üldse kiirelt lähedale said. Ei muidu ok söit pole hullu kedagi. Teine söit unustasin replay salvestamata aga noh mida pekki seal stardis korraldati? Mötlesin et hopp saan välis kurivist leesile kenasti sappa a mis juhtus, ainult matse kuulsin tagant rsk, järgmisest kurvis jälle matsud.
A lees mis sa tegid? mölemas söidus suhteliselt ilma igasuguse takistuseta lasid mööda.
SpcVnd kirjutas:irw... see oli peaaegu terve ringi tagune situatsioon... äkki oli stardis ka keegi, keda tänama peaks? :P
lamp kirjutas:SpcVnd kirjutas:irw... see oli peaaegu terve ringi tagune situatsioon... äkki oli stardis ka keegi, keda tänama peaks? :P
no mul läks korralik aeg sinna kaduma vaata, said vahe korralikult vähemaks vaata, muidu vast nii kiirelt pole järgi jöudnud, korralik sekund läks sinna nahka.
SpcVnd kirjutas:teine sõit oli põnevam. kohe algul sai ennast leesi taha teisele kohale ragistatud. mingil hetkel õnnestus ka kenasti puhtalt mööduda ja siis hakkasin elu eest suruma, et vahet kasvatada kuna hirmus kollane koll paistis leesi selja tagant :P õnneks suutis lees Cennot piisavalt kaua kinni hoida. viimastel ringidel oli rehv juba üsna läbi, väsimus andis tunda ja närvikava polnud kah kõige stabiilsem. seetõttu hakkasid tulema vead ja Cenno muudkui lähenes. 2 ringi enne lõppu olin 2+ sekki ees ja no lõpptulemustest on näha, mis sellest alles jäi... 0.090 sekunditpõnev oli!
lamp kirjutas:A lees mis sa tegid? mölemas söidus suhteliselt ilma igasuguse takistuseta lasid mööda.
lamp kirjutas:SpcVnd kirjutas:Ja powwa sry et julgesin midagi öelda, päriselt ka ei meeldi kui mingi seltskond järjepidevalt selga pidurdab.
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist