Est_RuLx kirjutas:Antud etapil osaleda ei saa kahjuks. Mõni teine kord.
SpcVnd kirjutas:Timukas, ära uut autot küll ostma hakka. tee hooldus ja seadistus uuesti. mu masinal kellal 10,5k ees ja peale kestvust pidin overhauli tegema mootorile...
paalikas kirjutas:Peakorraldaja ähvardusel tegin selle sõidu veel kaasa, nüüd puhkus![]()
Esimene sõit keerati kohe alul nahka, kuid õnnestus siiski üllatavalt heale kohale võidelda.
Teine sõit oli puhas nauding ja hea võidusõit.
SpcVnd kirjutas:tal ei olnud seal enam midagi päästa - käis väliskurvis murul, nagu jälgedestki näha ja viskas risti ette.
selle paalika situatsiooni kohapealt ma väga ei hõiskaks
lamp kirjutas:SpcVnd kirjutas:tal ei olnud seal enam midagi päästa - käis väliskurvis murul, nagu jälgedestki näha ja viskas risti ette.
selle paalika situatsiooni kohapealt ma väga ei hõiskaks
paalika kohapealt lasin järgi et saab veel sigeks a mis teha tagant tuldi ja lükati hoogu juurde. a nuh löpp hea köik hea. Tegelt tahaks teada miks lees löpu poole mul taga söites välja lendas?
lamp kirjutas:aa üks naljakas lugu veel esimesest söidust, kui akvaarium ja paalikas ees sellise ilu uistuamis kava korraldasid siis kuna läks enivei spinni siis mötlesin et ootan leesi kenasti järgi ja anna intsidendi eest koha tagasi. Jätsin siis suure laia augu sise kurvi ja liikusin vaikselt, vaatan lees tuleb ja ei suuda otsustada kas kruus vöi asfalt, valis kruusa
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist