TÄNAN Soulbleed666, parim kink, mille GT-s iial olen saanud

SpcVnd kirjutas:kas ma nägin kordusest õigesti, et sa ei kasutanud mingeid muid rehve, kui RS-e? sama asi Cenno puhul...?
soulbleed kirjutas:..kuna see kestvussõit on osa nissani sarjast mis kuulub tõsiste sarjade alla,siis paluks ka vastavaid reegleid jälgida rajal!
soulbleed kirjutas:Esimene tund oli hea ja kiirusel polnud ka viga tundus et saan cennoga esikoha peale võidelda,aga siis hakkas igasugu vimkasi ja jamasi tulema ..tulemuseks siis see kehva neljas koht.
..kuna see kestvussõit on osa nissani sarjast mis kuulub tõsiste sarjade alla,siis paluks ka vastavaid reegleid jälgida rajal!
Noel kirjutas:Aga Souliga pean nõustuma, kuna on osa Nissani sarjast siis võiks ikka reegleid järgida, Eriti SpcVnd ja Kupitz kellele ilmselt astusin eile ego peale ja no ei tõmba kõrvale korraks, et mööda lasta(olin ringiga ees), pean ikka otsima mitu ringi kohta kus mööda saada, ja kui koksuga mööda läksin kogemata sest oli kopp ees juba siis sain veel sõimata! vanad olijad raisk! mis teha, saad ringiga kotti siis saad, aga järgi krt reegleid! Akvaarium uus ja tema alles saab kogemusi, väga tubli, et sõidab kaasa ja lõpuni ja laskis ka kenasti mind mööda kui seda oli vaja teha, samuti ka teised, kellega kokku sattusin yldse
Noel kirjutas:Stardis sain rämeda paugu kelleltki tagant ja ratta punaseks, ilmselt, NFS kes tuiskas kohe mööda peale seda, ta vahest harrastab sellist sõitmist.
NFSTimukas kirjutas:Ja mis see akvaarium stardis mõtles või kes see ka rohelises oli, cenno tegi valestardi, mina hea ja võtsin kõrvale ja siis keegi ründab mind küljelt, esimeses kurvis lükati täiega rajalt välja ka.
lamp kirjutas:hoogu mulle otseselt ei lükatud, lihtsalt suunati kursilt körvale ja murupeal pidamist millegi pärast ei olnuda noh eks lees kaebab ta sai ju ainultteiseks sellest olukorrast
lamp kirjutas:hoogu mulle otseselt ei lükatud, lihtsalt suunati kursilt körvale ja murupeal pidamist millegi pärast ei olnuda noh eks lees kaebab ta sai ju ainultteiseks sellest olukorrast
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist