Sõit toimub SpcVnd toas!

Varusõitjate jaoks avaneb tuba 21.45
KOHALOLEKUKONTROLL kell - 21.50
KVALI kell - 22:00
START kell ~ 22:10
1. sõit 40 min
Sõitude vahel paus 3 min.
2. sõit 20 min, pööratud järjestus.
Hoiatused:
SpcVnd kirjutas:ma usun, et sul oli rehvi rohkem alles kui mul - käisid vist minust ring hiljem boksis ja miks sa muidu mulle sellise hooga sappa tulid. Laiaks tegin ma ennast küll - need olid minu senise gt karjääri kõige raskemad 3 ringinahk oli nii märg pärast et jube
![]()
2.03.xxx on täiesti reaalne. sain sellise aja enne harjutades ilma tuuleta. imestasin, et sõidus keegi 2.02 kätte ei saanud tuules sõites vms...
SpcVnd kirjutas:soul aegajalt läägib meil...
kui arvad, et situatsioon vajab kontrollimist, siis veel on aega kaebus esitada. kui sõnumi saatmine mingit udmurdi keelt sulle vastuseks annab ja väidab, et kasutajat pole või midagi muud sarnast, siis andke sellest kohe foorumis kuskil üldpostides teada, mitte ärge jääge imet ootama...
Täna peale Megan'i vaatan teise sõidu kiired ning laekunud kaebused üle ja kinnitan tulemused ära.
Est_RuLx kirjutas:SpcVnd kirjutas:soul aegajalt läägib meil...
kui arvad, et situatsioon vajab kontrollimist, siis veel on aega kaebus esitada. kui sõnumi saatmine mingit udmurdi keelt sulle vastuseks annab ja väidab, et kasutajat pole või midagi muud sarnast, siis andke sellest kohe foorumis kuskil üldpostides teada, mitte ärge jääge imet ootama...
Täna peale Megan'i vaatan teise sõidu kiired ning laekunud kaebused üle ja kinnitan tulemused ära.
Õnneks jäin teele ja auto terveks, ei esita kaebust.
SpcVnd kirjutas:Lõplikud tulemused:
Sõit 1:
1 rallimees
2 SpcVnd
3 Cenno_Lebedev
4 NFSTimukas
5 Est_Rulx87
6 paalikas
7 kareltr26
8 Linnuke
9 Soulbleed666
10 lees009
11 Wirx
Sõit 2:
1 kareltr26
2 Cenno_Lebedev
3 Est_Rulx87
4 Wirx
5 Linnuke
6 Soulbleed666
7 rallimees
8 paalikas
9 SpcVnd
10 lees009
11 NFSTimukas
Kõik trahvisekundid tulid kiirel ringil joonte ületamistest.
Täpsem ajaline tabel
Üldtabel
NFSTimukas kirjutas:mõned ikka olid (viimase sõidu trahvisekundid)![]()
![]()
Hea, et 4.koha sain vähemalt esimese sõiduga
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline