powwa25 kirjutas:Rõõmustav uudis neljapäeva õhtuste sõitude armastajatele. Neljapäev on jälle vaba ja nissan liigub esmaspäeva peale.
Ehk siis nyyd sa saad esmaspäeviti sõita

powwa25 kirjutas:Rõõmustav uudis neljapäeva õhtuste sõitude armastajatele. Neljapäev on jälle vaba ja nissan liigub esmaspäeva peale.
Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Rõõmustav uudis neljapäeva õhtuste sõitude armastajatele. Neljapäev on jälle vaba ja nissan liigub esmaspäeva peale.
Ehk siis nyyd sa saad esmaspäeviti sõita(sarjas muutusi samapalju kui 24h jooksul mu naisel tujusi)
SpcVnd kirjutas:Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Rõõmustav uudis neljapäeva õhtuste sõitude armastajatele. Neljapäev on jälle vaba ja nissan liigub esmaspäeva peale.
Ehk siis nyyd sa saad esmaspäeviti sõita(sarjas muutusi samapalju kui 24h jooksul mu naisel tujusi)
eks me võtame kõik su naisest eeskuju... sarju tehes...
Kord kuus saab 2x nädalas Nissanit sõita, ei saa kurta, et igav hakkaksSpcVnd kirjutas:krt kord kuus võib ikka karmiks minna see sari või mis iganes...
Nikson kirjutas:lees00 kirjutas:Täna midagi toimub?
Eks õhtul näha.
Nikson kirjutas:Kuna mingi hooldus täna, siis jääb asi ära.
Mihkel0987 kirjutas:Nikson kirjutas:Kuna mingi hooldus täna, siis jääb asi ära.
EI TOHI!
liikur kirjutas:Tulge minu tuppa siis
liikur kirjutas:Tulge minu tuppa siis
Noel kirjutas:Mul kahjuks masinat pole, eelistaks odavamaid aga ok. Mul ka Onlinega korras vist, aga Juckil ka hooldus, ei saa sisse. Ilmselt paljudel.
Nikson kirjutas:Noel kirjutas:Mul kahjuks masinat pole, eelistaks odavamaid aga ok. Mul ka Onlinega korras vist, aga Juckil ka hooldus, ei saa sisse. Ilmselt paljudel.
Miks te neid masinaid seasonalidega ära ei tee, kui saadaval. Seal peab ainult ringi lihtsalt läbi sõitma ja olemas. Säästate raha.
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline