powwa25 kirjutas:Sel juhul jah pead kahjuks loobuma.
Ei saa lubada liikuvat miini rajale.
aivo80 kirjutas:Kaebust 24h jooksul ei tule, siis võid minna emale kaebama. Kohtunikud ei pea tervet sõitu läbi vahtima, et karistusi saaks jagada.
Juck_4 kirjutas:aivo80 kirjutas:Kaebust 24h jooksul ei tule, siis võid minna emale kaebama. Kohtunikud ei pea tervet sõitu läbi vahtima, et karistusi saaks jagada.
2 sõidus sain disco seega kaebust ei kirjutanud powwa sõidustiili kohta..kui kohtunikud tervet sõitu läbi ei pea vatama kuidas siis teada kes kus palju lõikab..va kiire ring..
aivo80 kirjutas:Mina oma sarjades kohtunikuna reageerin ainult ametlikule kaebusele, ehk PS siin foorumis. Kõik, mis tuleb kuskilt mujalt on minu jaoks seosetu müra. Samuti ei jaga mina endale karistusi. Kaaskohtunikud vaatavad minu boxid ja kiire ringid üle. Samuti kaebused, mis tulevad minu kohta.
Mis sa juck oled mingi naljamees? Ma peaks terve sõidu läbi vaatama ja 16x? Kes kiirel ringil lõikab, see ka litaka saab. Kui see on puhas, siis mees ka pääseb.
Juck_4 kirjutas:aivo80 kirjutas:Mina oma sarjades kohtunikuna reageerin ainult ametlikule kaebusele, ehk PS siin foorumis. Kõik, mis tuleb kuskilt mujalt on minu jaoks seosetu müra. Samuti ei jaga mina endale karistusi. Kaaskohtunikud vaatavad minu boxid ja kiire ringid üle. Samuti kaebused, mis tulevad minu kohta.
Mis sa juck oled mingi naljamees? Ma peaks terve sõidu läbi vaatama ja 16x? Kes kiirel ringil lõikab, see ka litaka saab. Kui see on puhas, siis mees ka pääseb.
nalja peab saama kuidas siis muidu.ELU IGAV ILMA NALJATA eriti sellist nalja mis kohtunikud rajal teevad.
aivo80 kirjutas:Juck_4 kirjutas:aivo80 kirjutas:Mina oma sarjades kohtunikuna reageerin ainult ametlikule kaebusele, ehk PS siin foorumis. Kõik, mis tuleb kuskilt mujalt on minu jaoks seosetu müra. Samuti ei jaga mina endale karistusi. Kaaskohtunikud vaatavad minu boxid ja kiire ringid üle. Samuti kaebused, mis tulevad minu kohta.
nalja peab saama kuidas siis muidu.ELU IGAV ILMA NALJATA eriti sellist nalja mis kohtunikud rajal teevad.
Mis seened teil seal Ardus kasvavad? Cennoga ajate ühtemoodi lolli möla suust välja.
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:
Mis seened teil seal Ardus kasvavad? Cennoga ajate ühtemoodi lolli möla suust välja.
Sulle peaks ka seda seent andma, saad ka Äkki inimeseks (kuigi lootus väike)
Iseenda karistamine ilma kaebuseta oleks Vaid FairPlay...mõni ei saa sest aru lihtsalt(on Nikson ennast karistanud ja olen seda teind ka mina - ilma kaebusteta... see on Lihtsalt Aus, muud midagi )
Rahu
Ma olin kupitsast täielikult möödas ja vend sõidab mu välja(ei olnud varajane katmine, sul läks ratas pidurdamise ajal murule ja nii sa mul küljes olidki),
Noel kirjutas:Iseenda karistamine ilma kaebuseta oleks Vaid FairPlay...mõni ei saa sest aru lihtsalt(on Nikson ennast karistanud ja olen seda teind ka mina - ilma kaebusteta... see on Lihtsalt Aus, muud midagi )
Rahu
Mine Nissan World Tour | Season 3
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist