Ringe: 50
Start: 22:00
Peab tegema vähemalt 2 boxi peatust!
NB! Sõitjad, kes mõnda kaasvõistlejat ei näe - teadmiseks, et see teid karistusest ei päästa. Kas teete neti korda või riskite karistusega!
candyman kirjutas:Hmm kus sa saad 100% kindel olla et viga on mitte nägija netis . Viga võib olla mida iganes asjas. Rohkem võib olla probleem toa tegijal kelle neti kiirus on on aeglane ja kelle net ei suuda välja vedada tuba. Inimesed võiks selgeks teha omale mis on server mille peal se töötab jnedasi asjaolusid.
Karistada sõitjat kes teisi ei näe on ikka väga ebaõiglane.
Est_RuLx kirjutas:candyman kirjutas:Hmm kus sa saad 100% kindel olla et viga on mitte nägija netis . Viga võib olla mida iganes asjas. Rohkem võib olla probleem toa tegijal kelle neti kiirus on on aeglane ja kelle net ei suuda välja vedada tuba. Inimesed võiks selgeks teha omale mis on server mille peal se töötab jnedasi asjaolusid.
Karistada sõitjat kes teisi ei näe on ikka väga ebaõiglane.
Mina olen igas sõidus kõiki näinud. Kodus on starmani internet ja PS3 istub kaabliga ruuteri järgi ning ruuteris on DMZ tehtud PS3 IP peale. Neti kiirus on 60 alla/10 üles.
Soovitused:
1. mobiilne nett ja kõu unustage ära
2. ühendage PS3 LAN kaabliga (kui elate tiheda asustusega alal, kus paljudel wifi, siis teiste wifi seadmed hakkavad segama)
3. tehke ruuteris DMZ või pordi suunamised PS3 IP aadressile. Goolge'st otsides leiate kõik vajalikud pordid, mida tuleb suunata, kui sisestate "gran turismo 6 port forwarding". Interneti teenuse pakkujalt ei ole vaja eraldi tellida portide avamist, portide suunamine toimib väga hästi.
lamp kirjutas:et vöiks nagu järgi anda mitte tuimalt suruda.
Naiivitar.lamp kirjutas:powwa ei pannud meelega nina vahele, sa lissalt pidurdasid nii kuradi vara et hea et miljoniga selga ei lennanud.
powwa25 kirjutas:Naiivitar.lamp kirjutas:powwa ei pannud meelega nina vahele, sa lissalt pidurdasid nii kuradi vara et hea et miljoniga selga ei lennanud.
Mina pean teadma millal Sinu pidurdusmaa hakkab?
Noel kirjutas:powwa25 kirjutas:Naiivitar.lamp kirjutas:powwa ei pannud meelega nina vahele, sa lissalt pidurdasid nii kuradi vara et hea et miljoniga selga ei lennanud.
Mina pean teadma millal Sinu pidurdusmaa hakkab?
Hehe, kõik peaks juba teadma ammuammu, et kupitz harratsab sõidustiili "ma olin juba eile siin kurvis", niiet temaga vaidlema hakata oleks ülim mõttetusHoidke parem heaga tast eemale kuna talle meeldib aegajalt toetuda ja väljasuruda ning väita, et oli ylikõva möödumine
mina hoian end tast eemale...
"Rahu"
powwa25 kirjutas:Taandun vaikselt metsa ära.
Mine DTM - Deutche Tourenwagen Masters
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist