lamp kirjutas:krt kui ma löpuks endale ka selle ketta kätte saan siis hakkan iga 5min tagant köigile kutseid saatma
saada mulle ka

lamp kirjutas:krt kui ma löpuks endale ka selle ketta kätte saan siis hakkan iga 5min tagant köigile kutseid saatma
Mihkel0987 kirjutas:tra ma just viisin oma showdowni gamestopi pergale paskaaaa
Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:tra ma just viisin oma showdowni gamestopi pergale paskaaaa
Puhas laupäevane ilus "grammatiline" austav Eesti keel omas mahlas.(not really)
Est_RuLx kirjutas:Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:tra ma just viisin oma showdowni gamestopi pergale paskaaaa
Puhas laupäevane ilus "grammatiline" austav Eesti keel omas mahlas.(not really)
Ma just ennem mõtlesin, et kas olen mina liiga palju õlut joonud või mõni gramaatika tunnist eemale hiilinud. Siiamaani pole lause mõttest aru saanud
Nikson kirjutas:Peale Sotchi suusamaratoni sõitu teen Showdownis mingi aeg online.
Est_RuLx kirjutas:Nikson kirjutas:Peale Sotchi suusamaratoni sõitu teen Showdownis mingi aeg online.
Kas mängite seda ps3 või pc peal?
Nikson kirjutas:Peale Sotchi suusamaratoni sõitu teen Showdownis mingi aeg online.
lees00 kirjutas:Mul on tavaline dirt3 (complete edition)
pets2 kirjutas:Nikson, kas Showdown`is saab samamoodi rally hooaega teha kui tavalises Dirt3 es. Kui jah peaks vaatama ka selle. Paljudel inimestel on rohkem 3 me või Showdowni.
Võin ju lisada foorumisse Showdown ka. (Mul endal seda pole, selleks)
paalikas kirjutas:Ma olen vist ainuke maailmas, kes ei tea mis kell see maraton lõppeb.Etsiis mis kell sa Nikson online oled?
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist