Est_RuLx kirjutas:Uuri järgi miks sul boksis rehvivalikut ette ei löö. Ma arvan, et sul ei olnud ostetud autole racing soft ja racing medium rehve ja sellepärast ei lubanud valida ka. Minul on koguaeg rehvivaliku ette löönud.
powwa25 kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Uuri järgi miks sul boksis rehvivalikut ette ei löö. Ma arvan, et sul ei olnud ostetud autole racing soft ja racing medium rehve ja sellepärast ei lubanud valida ka. Minul on koguaeg rehvivaliku ette löönud.
Ei tundu loogiline.
Kütust peaks saama ikka valida.
Est_RuLx kirjutas:Kas sul oli autole ostetud racing soft või medium?
powwa25 kirjutas:Est_RuLx kirjutas:Kas sul oli autole ostetud racing soft või medium?
Olid ostetud.
Nagu ka linnuke mainis, siis temal ei tulnud valikut ette, siis ei ole online ikka korras.
Minul on mitmes sõidus nii olnud, et valida ei saa.
Hundikutsu kirjutas:Niipalju, kui mina olen kaasa teinud, pole ma kodagi rehve ja kütust valida saanudLoodetavasti Megane sarja alguseks on asjad korda saadud, muidu muutub sari random sõitmiseks
aivo80 kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Niipalju, kui mina olen kaasa teinud, pole ma kodagi rehve ja kütust valida saanudLoodetavasti Megane sarja alguseks on asjad korda saadud, muidu muutub sari random sõitmiseks
Enne, kui asi korda ei saa, siis ei alusta sarjaga.
Noel kirjutas:aivo80 kirjutas:Hundikutsu kirjutas:Niipalju, kui mina olen kaasa teinud, pole ma kodagi rehve ja kütust valida saanudLoodetavasti Megane sarja alguseks on asjad korda saadud, muidu muutub sari random sõitmiseks
Enne, kui asi korda ei saa, siis ei alusta sarjaga.
![]()
![]()
Sõidaks kõiki õhtuseid sõite kaasa, kuid no sry 22.30 pole mingi kellaaeg alustada...
Mihkel0987 kirjutas:Mis kell sa siis tahad alustada?
Noel kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Mis kell sa siis tahad alustada?
No minujaoks,(vb ka mõne teise) oleks qualy normaalne aeg 21.00 sõitu 21.10 näiteks. Ise sa soovisid samuti pidevalt kella 21.00- seid starte mäletan
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Nikson täna teed?
On mõttes küll jah.
Nikson kirjutas:Mihkel0987 kirjutas:Nikson täna teed?
Mine Neljapäevaõhtused võistlused vol. GT6
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist