Üldinfo ja registreerimine

Re: Üldinfo ja registreerimine

PostitusPostitas P2nkz » 14 Jaan 2026, 15:35

Kuidas toimib Power Nerf?

1.Milleks on Power Nerf?
- See on kasutusel nende jaoks kes sõidu tulemusena on saavutanud kaalu BOP maksimumi. Kuna üle 1650kg pole võimalik minna, otsustasime edasi piirata võimekust mootorivõimsuse vähendamise läbi.

2.Kuidas mootori võimsust vähendatakse?
- Võistleja kes sõidu tulemusena on saanud kaalulisa, kuid on jõudnud kaalu BOP maksimumini saab esimese astmena -5% mootorivõimsuse kaotuse.

3.Kuidas kaotatud mootorivõimsuse tagasi saab?
- Täisvõimsusele saab võistleja kes sõidu tulemusena jääb täpselt maksimumkaalule või vähemale.
St: >=1650kg - 100% Power

4.Mis juhtub kui maksimumkaalus ning Power nerfiga võistleja saavutab sõidus kõrge koha?
- Võistleja kelle auto on maksimumkaalus ning 95% (või vähema) mootorivõimsusega, kes saavutab TOP5 koha saab lisaks -5% mootorivõimsusest maha.

5.Mis juhtub kui maksimukaalus ning Power nerfiga võistleja saavutab madalama kui TOP5 koha?
- TOP5 tulemusest allpool maksimaalkaalus ning vähendatud jõudlusega võistleja kaalulisa ning jõukaotust ei kannata, vaid jääb samale tasemele.

6.Mis juhtub kui maksimumkaalus ning Power nerfiga võistleja saavutab madala koha, millega kaotab kaalu?
- Võistleja kes jõuab sõidu tulemustes positsioonile, mille kohaselt peaks ta kaalu kaotama saab automaatselt oma auto jõudluse tagasi 100% peale ning seejärel maksimumkaalust nii palju KG maha nagu tabeli järgi ettenähtud on.

7. Mismoodi saab 90% (või vähema) jõudlusega võistleja mootorivõimsust tagasi?
- Maksimumkaalus ning vähendatus mootorivõimsusega võistleja saab jõudlust tagasi 5% kaupa saavutades tulemuse vahemikus 6-10. koht.
- Maksimumkaalus ning vähendatud mootorivõimsusega võistleja saab 100% võimsuse peale ning kaaluvähendust vastavalt tabelile saavutades tulemuse vahemikus 11-x. koht
P2nkz
Guru
Guru

P2nkz

PostitusPostitas Nikson » 15 Mär 2026, 17:43

Võtaks kergelt asja kokku ka siis. Kõigepealt tänud kaaskorraldajatele, P2nkz, powwa ja Timukas. Samuti ka kõigile neile kes kalendri koostamisel raja valimistel abiks olid ja nö oma eri etapid said, ning loomulikult kõikidele osalejatele, eriti kes lõpuni suutsid kaasas püsida.
Selge on see, et ega see kaalu muutmine väga midagi ei mõjutanud kiirusi. Kui siis alles võimu maha keeramisega sai tiibu kärbitud. Ehk mõne uimasema autoga oleks kaalude erinevus rohkem esile tulnud. Vaatamat sellele sai 16 etapiga sarjas 12 erinevat etapivõitjat. Kiireimaid ringe suutis 16 etapi jooksul oma nimele võtta 9 erinevat võistlejat.

Etapi võitjad:

*Timukas 3
*P2nkz 2
*mthyolo 2
*Hundikutsu
*nelluro
*Nikson
*Kuulius
*rallimees
*Karel
*Sulev
*Mihkel
*powwa

Kiireimaid ringe:

*Timukas 5
*nelluro 3
*mthyolo 2
*Liito
*Indrek
*rallimees
*Raix
*Mihkel
*Sulev

Esikolmik:

1. Timukas
2. mthyolo
3. Sulev

Esikolmikule olid mul karikad mõeldud. Võimalus on, kes karikat ei soovi, selle asemel kommid saada, kuna sel aastal ma eraldi kommika sarja ei tee. Yolo vist oli huvitatud karikast. Kuidas Timuka ja Suleviga lood?

Võimalik, et see oli minu poolt üldse viimane sari läbi viia. Polnud nagu väga motti üldse teha, aga tänu abilistele sai see siiski teoks. Ja Hundikutsu väike õhutamine andis ka sellele sügisel tõuke.

Tänud igatahes veelkord.
Pilt
Nikson
Teadlane
Teadlane

Litsents: S

Nikson

PostitusPostitas StenNansten » 15 Mär 2026, 23:35

Nikson kirjutas:
Esikolmikule olid mul karikad mõeldud. Võimalus on, kes karikat ei soovi, selle asemel kommid saada, kuna sel aastal ma eraldi kommika sarja ei tee.

Mul pole karikat vaja, nagu ikka. Mul nkn nad kõik ladustatud, kus keegi ei näe. :-D
StenNansten
"full lock"

StenNansten

PostitusPostitas mth » 17 Mär 2026, 16:33

Tänud korraldajatele, vaatamata väikestele muudatustele hooaja jooksul oli tegemist väga mõnusa sarjaga mis oli väga hästi korraldatud.
Mul õnneks veel riiulis piisavalt ruumi karikate jaoks, et eelistaks seda kommidele :)
mth
mitte uhke tesla omanik
mitte uhke tesla omanik

mthyolo

PostitusPostitas Nikson » 17 Mär 2026, 18:14

mth kirjutas:Tänud korraldajatele, vaatamata väikestele muudatustele hooaja jooksul oli tegemist väga mõnusa sarjaga mis oli väga hästi korraldatud.
Mul õnneks veel riiulis piisavalt ruumi karikate jaoks, et eelistaks seda kommidele :)

Kui sa mõtled seda, et eelkvali tuli uuest aastast, siis oli see tegelikult kohe alguses isegi mõttes. Aga kuna sarjade alguses on entusiaste alati rohkem, siis sai kahe toaga alustatud. Mitmed tihti küsisid, et miks ühes toas ei teea, aga kedagi ukse taha ei tahtnud jätta. See, et uuest aastast eelkvali teen oli mul mõttes juba üsna algusest. Teadsin, et see paljudele ei meeldinud ja lisa õhtu selleks broneerida tuli, aga seeeest läks kolmapäeval veidi kiiremini. Mulle see kvali erineval päeval isegi sobis. Eriti siis, kui osalejaid oli rohkem, kui lobbys kolmapäevaks kohti.
Pilt
Nikson
Teadlane
Teadlane

Litsents: S

Nikson

Eelmine

Mine Porsche Cup 2025/26

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline

GRAN TURISMO - The Real Driving Simulator
GAMEZONE