Üldinfo ja registreerimine

Re: Üldinfo ja registreerimine

PostitusPostitas pets2 » 04 Okt 2024, 21:32

StenNansten kirjutas:
pets2 kirjutas:Tegelt pea täiuslikult välja mõeldud sari, aint üks etapp on veel puudu- kruus+lumi+cross. Ralliautod ju pea kõigil markides olemas.

Kahjuks iga tootja ei luba oma autosid kasutada igal pinnasel ....khhhmmm BMW khmmm

Hehhh bemarivennad peavad siis midagi leiutama, muide ma sulle nagu kolleeg, töötasin alates 2014 2,5 aastat Mustika Prismas juurika osakonnas :-D
Kasutaja avatar
pets2
Kasparov raisk...

PeeterBatRacer

PostitusPostitas StenNansten » 04 Okt 2024, 21:35

pets2 kirjutas:
StenNansten kirjutas:
pets2 kirjutas:Tegelt pea täiuslikult välja mõeldud sari, aint üks etapp on veel puudu- kruus+lumi+cross. Ralliautod ju pea kõigil markides olemas.

Kahjuks iga tootja ei luba oma autosid kasutada igal pinnasel ....khhhmmm BMW khmmm

Hehhh bemarivennad peavad siis midagi leiutama, muide ma sulle nagu kolleeg, töötasin alates 2014 2,5 aastat Mustika Prismas juurika osakonnas :-D

Bemmivendadel pole midag siin teha. BMw ise ei luba lõbutseda enda autodega. Tihti teistes mängudes piirab igast muid tuunimis võimalusi ka.

Rapla Prismas pole kellelgi kindlat positsiooni, teed ja oskad kõike terves poes.
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

Hooaja eelsed muudatused

PostitusPostitas StenNansten » 09 Okt 2024, 15:20

Nädal veel hooajani jäänud ja sai kerged muudatused tehtud, mis järgnevad:

- Ühel etapil saab ainult ühte autot kasutada, kui etapil on mitu sõitu.
- Kes tootjatiimi jääb üksi, ei sunni enam tootjat muutma, et jääda põhisõitjaks.
- Varumehed saavad valida kõikide tootjate vahel, mis on vabad põhisõitjatest kui kedagi põhitiimis ei asenda.
- Korraldaja ei tohi asendada ühte tiimi mitu korda järjest ja piiratud esindama ühte tiimi 2x
- Ja lisatud said Nissanile ja Toyotale uuendusega tulnud autod valikusse. Hakkab hooaja siseselt ka nii edasi minema.

Ning põhisõitja kohad on nüüd täis, kõik edasised on varusõitjad! Kuniks mingil ime kombel täitub üle 20 põhisõitja koha soovijat.
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas pets2 » 10 Okt 2024, 10:59

Ossa poiss kellega mul on au ühes tiimis Hondadega sõita :oops: Tuletas mulle meelde ühe kunagise sarja GT5 või oli 6 ajast. Kes tegi ja mis nimi ei mäleta, aga oli nii, et kõige tugevamad ei tohtinud olla ühes tiimis. Nad valisid endale kõik erineva firma autod ja siis algas nn järelnoppimine st tagumise poole sõitjad pandi kuidagi nende juurde...ehk keegi mäletab paremini, aga lisas mingitki tiimide võrdsust.
Kasutaja avatar
pets2
Kasparov raisk...

PeeterBatRacer

PostitusPostitas StenNansten » 10 Okt 2024, 11:37

pets2 kirjutas:Ossa poiss kellega mul on au ühes tiimis Hondadega sõita :oops: Tuletas mulle meelde ühe kunagise sarja GT5 või oli 6 ajast. Kes tegi ja mis nimi ei mäleta, aga oli nii, et kõige tugevamad ei tohtinud olla ühes tiimis. Nad valisid endale kõik erineva firma autod ja siis algas nn järelnoppimine st tagumise poole sõitjad pandi kuidagi nende juurde...ehk keegi mäletab paremini, aga lisas mingitki tiimide võrdsust.

Eks aitan natuke Hondat kõrgematele kohtadele ka, kui puudujaid pole. :)
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas pets2 » 10 Okt 2024, 15:25

StenNansten kirjutas:
pets2 kirjutas:Ossa poiss kellega mul on au ühes tiimis Hondadega sõita :oops: Tuletas mulle meelde ühe kunagise sarja GT5 või oli 6 ajast. Kes tegi ja mis nimi ei mäleta, aga oli nii, et kõige tugevamad ei tohtinud olla ühes tiimis. Nad valisid endale kõik erineva firma autod ja siis algas nn järelnoppimine st tagumise poole sõitjad pandi kuidagi nende juurde...ehk keegi mäletab paremini, aga lisas mingitki tiimide võrdsust.

No mina olen alati platsis, pensionil aega laialt käes ja otsin pidevalt endale tegevust, et mitte jooma kukkuda :-D
Zegurov võiks oma Ferrarid laos rahule jätta ja ühineda mõnega neist kolmest tiimist arvan.
Kasutaja avatar
pets2
Kasparov raisk...

PeeterBatRacer

PostitusPostitas StenNansten » 10 Okt 2024, 19:00

pets2 kirjutas:
StenNansten kirjutas:

No mina olen alati platsis, pensionil aega laialt käes ja otsin pidevalt endale tegevust, et mitte jooma kukkuda :-D
Zegurov võiks oma Ferrarid laos rahule jätta ja ühineda mõnega neist kolmest tiimist arvan.

Las kihutab oma ferrariga :-D
Ja Igas tiimis max 2 põhisõitjat ka/või 2 sõitjat rajal.
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas goldmen100 » 11 Okt 2024, 19:19

Goldmen100#74#FORD#põhi
goldmen100
Uudistaja
Uudistaja

Litsents: villu maldur

goldman100

Põhisõitjate kohad on täis!

PostitusPostitas StenNansten » 12 Okt 2024, 12:32

Jyri_Ratas ja pGlrew liigutan siis hetkel varusõitjateks sarjas. Jäid üksikuteks oma valikutesse ja hetkel pole näha, et 2.võistlustoa tegemisel ka mõtet oleks.
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

Uued tootjad!

PostitusPostitas StenNansten » 13 Okt 2024, 1:14

Lisandusid uued tootjad:
Lamborghini
Subaru

Ja 1.sõitja puudu, et see sari oleks ametlikult 2.võistlustoaga sari
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

Korralduse muudatus

PostitusPostitas StenNansten » 13 Okt 2024, 23:28

Tuleb 2.võistlustoaga võistlussari!
Proovime vähe teistmoodi, endal pikalt ideena olnud ja nüüd tuli ideaalne võimaluse seda ka päriselt proovida. Toimub siis 2 sõitu aga erinevatel kellaaegadel. Võimalus siis ka osaleda neil, kes meie tavalisel kellaajal sõita ei taha vaid magada.

Võistlustuba ja -grupid
Tuleb 2 võistlustuba, milles sõitmine toimub eri kellaaegadel.
Ühes võistlustoas on igast tiimist üks esindaja.
Eraldi võistlusgrupil on oma eraldi arvestus ja punktid.
Ühe tiimi esindajad ühes võistlusgrupis saavad olla ainult väga erandjuhtudel, kui tõesti muudmoodi ei saa.
Kui süsteemis on erandeid, on see mainitud etapi teemas!

Kui etapile tulijaid on 16 või vähem, toimub sõit ühes võistlusruumis kell 22.00 algusega.
Puudumistest soovitan ette teavitada varakult!

Võistlusruum avatud hiljemalt
19:45

Võistlusetapi algus
1.grupp - 20:00
2.grupp - 22:00

Tiimidel siis paluks, et pandaks omavahel grupid kokku, kes millal sõidab!
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas Nelluro » 13 Okt 2024, 23:29

Nelluro
Lamborghini
Põhi
Nelluro
Uustulnuk
Uustulnuk

Nelluro

PostitusPostitas StenNansten » 13 Okt 2024, 23:31

Nelluro kirjutas:Nelluro
Lamborghini
Põhi

Paluks nüüd siis valida ka, mis kellaaegadel sõita võimalik. Peab uuendama registreerimise info ka ära. :)
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas pets2 » 14 Okt 2024, 10:11

StenNansten kirjutas:
Lamborghini
Põhi

Paluks nüüd siis valida ka, mis kellaaegadel sõita võimalik. Peab uuendama registreerimise info ka ära. :)

...kui on näiteks paljudel kama-kaks mis ajal, et sobivad mõlemad?
Kasutaja avatar
pets2
Kasparov raisk...

PeeterBatRacer

PostitusPostitas StenNansten » 14 Okt 2024, 13:51

pets2 kirjutas:
StenNansten kirjutas:
Lamborghini
Põhi

...kui on näiteks paljudel kama-kaks mis ajal, et sobivad mõlemad?

Siis sõida mil soovid, eriti sul kuna korraldajaga tiimis, kes ka nkn mõlemal ajal olemas. Ja esimene etapp ka kohe asendus rollis ka.
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

PostitusPostitas And_rew » 14 Okt 2024, 19:24

Mis tiimid krt? Palju pakkunud olen, keegi ei taha, ega mõned isegi "vastata pakkumisele" ei viitsi :-D
Tahate öelda et vaikselt omavahel panite mind Linnukesega ühte tiimi vä? :D Ei, mul küll pole vastu midagi...

Peeter, ei tea mis sul Ferrari vastu on, aga valides Honda ja Ferrari vahel... igastähes valin Ferrut.
And_rew
Praktikant
Praktikant

Litsents: S

pGlrew

PostitusPostitas Nelluro » 14 Okt 2024, 19:58

Mulle sobivad mõlemad ajad :)
Nelluro
Uustulnuk
Uustulnuk

Nelluro

PostitusPostitas ribosoom » 14 Okt 2024, 21:41

mydog_cant_math
Varusõitja
Mazda
20:00
ribosoom
Uustulnuk
Uustulnuk

mydog_cant_math

PostitusPostitas pets2 » 15 Okt 2024, 10:59

And_rew kirjutas:Mis tiimid krt? Palju pakkunud olen, keegi ei taha, ega mõned isegi "vastata pakkumisele" ei viitsi :-D
Tahate öelda et vaikselt omavahel panite mind Linnukesega ühte tiimi vä? :D Ei, mul küll pole vastu midagi...

Peeter, ei tea mis sul Ferrari vastu on, aga valides Honda ja Ferrari vahel... igastähes valin Ferrut.

Ära nüüd riidle Andrew :oops: , lihtsalt sõidan päriselus ka Honda Civic Type R`ga ja garaaz oli ka Hondasi täis, selleks valisingi.
Kasutaja avatar
pets2
Kasparov raisk...

PeeterBatRacer

PostitusPostitas StenNansten » 15 Okt 2024, 11:46

And_rew kirjutas:Mis tiimid krt? Palju pakkunud olen, keegi ei taha, ega mõned isegi "vastata pakkumisele" ei viitsi :-D

Linnuke valis seda, mis tal Top3 tabeli Nr.2 sõitjana võimalik oli
StenNansten
Teadlane
Teadlane

StenNansten

EelmineJärgmine

Mine Gran Turismo Tuur 2024: Tootjate karikas

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

GRAN TURISMO - The Real Driving Simulator
GAMEZONE