pets2 kirjutas:Ah las olla...need ajad möödas. Vanast rasvast mõtsin kombinnin Cenno 19 ja enda kunagise 12 siis 29. Leidsin ühe ilusa liveri seal oli juba peal 71 nii ta jäigi. Mul oli väga pikk paus...nüüd pinsil ja aega laialt. Cenno kunagine nr.1 on loobunud, nagu Paalikas ja Kupiz ja paljud teised. Aga mul tore jälle vanu aegu meenutada.
pets2 kirjutas:Tead Cenno kontoga mängib nüüd tema poeg Tristan, sest ta ei saa oma kontoga paljusid asju mängida...alaealise piirang peal. Aga jah eks me vanad ole juba laisad ja rasvas, väljaarvatud vast Nikson. Nii soe tunne on jälle koos tiirutada. Mul on nüüd sõitudes uus eesmärk ka - mitte saada ringigamäletan kunagi said ikka paljud isegi mitme ringiga pähe.
PS: ma olen alati sprinter olnud mitte pikamaamees. Küsiks kas GT7 on võimalus teha ka sõit mis oleks nagu F1 formaadis. Practice-qualy-shootout-sprint-race. Vastavalt ka punktisüsteem...äkki pakuks huvi selline. Ma ise ei oska enam neid sõite teha nagu vanasti. Tänan kui arvustate.
pets2 kirjutas:Mis sa arvad kas sellisel formaadil oleks huvi, sa siin kõige targem, äkki teeks mingi küsitluse. Vähemalt erineb meie pidevast stampist...
Tuhjuhan kirjutas:Kas keegi soovitaks head, lihtsalt juhitavat, autot koos lollikindla seadistusega?
Võin ka kuskil tiimis tiksuda
Jyri_Ratas kirjutas:Tuhjuhan kirjutas:Kas keegi soovitaks head, lihtsalt juhitavat, autot koos lollikindla seadistusega?
Võin ka kuskil tiimis tiksuda
Need kaks vajavad kindlasti suurt keskendumist sõitmiseks:
Plymouth Superbird '70 Hind: Cr.510,000 (Legend Cars)
Pontiac GTO 'The Judge' '69 Hind: Cr.201,000 (Legend Cars)
Ülejäänud enam vähem samaväärsed käitumise poolest, ja nendega peaksid kõik hakkama saama.
Standard-seade, mille Sten on välja jaganud, töötab väga hästi.
Mine Stars'n Stripes: Trans-Am (August-September)
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist