Kuulius kirjutas:Andke teada, kes veel täna peale Juhani sõita ei plaani. Siis tean, kas ajada pleiss õhtul vihaseks või mitte.
Kuulius kirjutas:Andke teada, kes veel täna peale Juhani sõita ei plaani. Siis tean, kas ajada pleiss õhtul vihaseks või mitte.
Nikson kirjutas:Kuulius kirjutas:Andke teada, kes veel täna peale Juhani sõita ei plaani. Siis tean, kas ajada pleiss õhtul vihaseks või mitte.
Kui juba 1 puudub, mahuvad kõik ülejäänud reganud sõitma. Koos Kuuliusega meid 17 kirjas. Võimalik, et rallimees ka puudub. Eile midagi mainis. Võib-olla Indrekule ka tiimis asendajat vaja.
StenNansten kirjutas:Nikson kirjutas:Kuulius kirjutas:Andke teada, kes veel täna peale Juhani sõita ei plaani. Siis tean, kas ajada pleiss õhtul vihaseks või mitte.
Kui juba 1 puudub, mahuvad kõik ülejäänud reganud sõitma. Koos Kuuliusega meid 17 kirjas. Võimalik, et rallimees ka puudub. Eile midagi mainis. Võib-olla Indrekule ka tiimis asendajat vaja.
Kapral ka puudu, ruumi kindlasti on.
mth kirjutas:rallimees unustas teist korda boksis käia ja tegi seda viimasel ringil, mis ei tohiks minu meelest lubatud olla.
P2nkz kirjutas:Ma veits hilja vist selle pakkumisega, aga võib-olla jah vaadata varumeeste jagamist kuidagi nii, et ei tekiks ebavõrdset olukorda.
Äkki siis Kuuliuse oma Kalevile, Lovvi oma Harju Kekile ja minu oma maitea kellele iganes kes veel puudu oli. Põhimõtteliselt, et sama varusõitja täidab sama puuduja kohta kui võimalik, siis nö simuleerib seda rehvijaotust ka paremini. Jah/ei?
Sulevv330 kirjutas:Esimene etapp kui Kuulius asendas kalevit siis seisis 40 seki kaupa seinas . Ja nüùd etapil siis krt lammutab pika puuga kõigileAitäh Kuulius
Lovvi kirjutas:Ma muudaks kütusekulu tagasi 3 peale. Tegin seekord ka "säästu" sõitu ja no pointi pole, tangib väga kiirelt ja kütust jäi palju üle. Kuna esimene sõit oli 3 peal, siis sain kahe boksi peatusega hea koha endale sõidetud, kuigi mõned pidid kolm tegema. Isiklikult meeldib see rohkem, rohkem strateegiat teha.
Sulevv330 kirjutas:Nikson vist mõtleb puldimeestele ka. Automaatkast rüüpab rohkem ja lihtsalt selleest neid karistad topelt boksiga on ka jama.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist