Tõenäoliselt jään ka eemale...
Ja ma ei teagi... minuga vist pole enam midagi teha.
Ju ma elasin Breeni tegemistele "liiga" palju kaasa. Poleks uskunud, et see laks mõjub nii rängalt... Aastaid fännanud just nimelt Breeni... Olin täiesti veenunud, et see hooaeg (mis sest, et poolik) aitab selle õnnetu eelmise unustada... Ja no algus ei olnud üldse mitte halb - Tänakuga duell Rootsis oli üsna nauditav. Ja nüüd... nüüd on kõik täiesti katki.

WRC tekitab täiesti null emotsiooni, minu poolest võib selle hooaja lõppenuks lugeda.
Hullem veel - enam lihtsalt ei suuda rallitooli istuda. Hommikuti on esimene mõte, kui oma rallinurka näen, et võtaks kogu krempli, pakiks kokku ja viiks õue prügikastide kõrvale - keegi ehk tunneb rõõmu... Ja unustaks üldse, et sai kunagi autosporti fännantud... Eh, kui see rallitool koos muu kolaga poleks kaalult nii raske ja kui kaablite lahtiühendamiseks poleks vaja kappe liigutada, oleks ilmselt mõte juba ka teoks tehtud.
Eh, sorri... Ma enam ei hala... Lihtsalt ei tea, millal ma jälle tagasi olen. Kes teab, see võib juhtuda homme, võib-olla nädala, võib-olla aasta pärast... võib-olla mitte kunagi...
Ehk siiski kunagi näeme rajal...