mth kirjutas:Vaatasin, et enamus võistlusi mul puhkuse ajal ja tõenäoliselt kõikidel etappidel osaleda ei saa, muudaks ennast varumeheks kui see üldse mingit rolli mängib siin sarhas.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Tere. Kas see tankimise kiirus 1 liiter sekundis on ikka hea. Kareliga eile sõitsime ja tal oli sama kiirus tankimisele pandud. Tankimisele kulus üle minuti ja ma tankisin ca kolmveerand paaki. Pole nagu nii aeglast tankimist varem kohanud, või oli siis see järjekordne anomaalia.
StenNansten kirjutas: võiks ju kohe uut rada sõita.
Linnuke kirjutas:Läägivabam see sõit küll ei olnud, pigem oli rohkem kui tavaliselt.
StenNansten kirjutas:KAEBUS!
1.ringi 1.kurv läheb ülevaatamise alla, auto katki
Nikson kirjutas:StenNansten kirjutas:KAEBUS!
1.ringi 1.kurv läheb ülevaatamise alla, auto katki
Võib väga vabalt seal minu jama olla. Kellegile ma otsa läksin. Kas oma hilise pidurdamise pärast või mis iganes.
Sai külmalt peale ka tuldud. Mängu update jooksis millegipärast kinni ja seetõttu läks kauem aega lobbyga ühinemiseks. Nö kvali lõpuni oli vist mingi ca 4 minti. Mõtlesin, et proovin veidi autoga tutvuda. Sain ka ühe nö aja kirja ja üllatuseks näitas, et ma pole viimane. Et ma pole viimane näitas ka tabelis mis enne sõitu ekraanile tuleb. Olin seal mingi 7. või 8. Täna vaatasin Timuka striimist seda algust ja temal näitas, et startisin 11-dalt kohalt.
Kuna ma stardis teadsin, et minu taga peaks veel autosid startima (kuna enne starti otsisin TC menüüd ette, siis ei jõudnud ka märgata mitmendalt kohalt tegelikult startisin), siis ei tahtnud liiga aeglaselt ka sõitu alustada, et taga olevatele mingeid arusaamatusi tekitada. Aga tundub, et sai seetõttu liiga uljalt esimesse kurvi mindud ja Indrekule otsa sõidetud. Oli vist kergemaid kannatajaid veel.
Stardikohtade erinevuse näitamine võib olla vist sellest, et hiljem liitusin lobbyga? Igatahes veidi segadusse see ajas.
See muidugi ei vabanda minu avariid ja võtan süü omaks. Plaanis muidugi kedagi lõhkuda polnud. Ma ei tea mis karistust Timukas tahab määrata, sest midagi niikuinii see ei muudaks. Luban igatahes, et ei hakka enam kaarte segama tulema. Indrekuga klaarin ise kuidagi ära.![]()
NB! Kilometraas igatahes kirja ei läinud, kui lobbyst varem lahkusin. Pidin Tomahawkiga Route X-l poolteist ringi tegema ikkagi.
Kuna etapi teemat pole, siis soperdasin siia oma jutu.
Jyri_Ratas kirjutas:Nikson on alati näidanud end stabiilse ja eeskujuliku sõitjana, aga viimaselajal on langenud alla Kupitzat. Mis juhtunud on?
StenNansten kirjutas:Jyri_Ratas kirjutas:Nikson on alati näidanud end stabiilse ja eeskujuliku sõitjana, aga viimaselajal on langenud alla Kupitzat. Mis juhtunud on?
Päike on pähe löönud![]()
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist