bosatos kirjutas:Ilmselt poleks pidanud tulema, sest oli üks tüütu sõit. Aga jah, terve kvalifikatsioon tegelsin mingi sedistuse leidmisega, sain aint ühe nn kiire ringi tehtud... jah, ei saanud jälle aru, et kvalifikatsiooni käib.
Seega start tuli jälle üllatusena, sain halvasti minema, kuid siis 4 kurvis üritas Kuulius tervet meie tiimi elimineerida. Ilmselgelt madala auto läheb sealt äärekivilt lendu, tänu sellele löödi lihtsalt mind seina ja kõik auto pm punane... Aga õnneks Indrek suutis kuidagi minu ja seina vehelt puhtalt läbi pugeda.
Sõitsin siis 19 ringi ühe tankimise ja hard rehvidega, suht tüütu venimine.
Kohtunik Sten, vaata olukord üle ja anna teada, kas olin ise süüdi, et ronisin sinna mthyolo külje alla ja oleks pidanud arvestama, et sealt võib pauk tulla jne?
Võistlusolukord pigem, valel ajal jõudsid valesse kohta. 3 autot kõrvuti selles kurvis korralik risk.
Kuulius läks vähe liiga palju äärekivile ja tõukas sealt yolo ja nii olid toetavaks padjaks Yolole seal.
Tulemused ka nüüd etapi peapostituses üleval
19/05/22Samuti on nüüd tabelisse punktid lisatud!
Video tuleb homme
Ja peale kommenteerimise koha pealt, ei näe siiski mõtet. Ma ise kui kommenteerijana olen rohkem see "ekspertlik kaaskommentaator" kui see, kes on meelelahutuslik ja lõugab.

Ja kuna ma enne näen neid klippe mitmeid kordi videot töödeldes, pole väga suuri üllatusi ka mis juhtub pildis vms. Ja kui tahab lõigud lühikeseks jätta ja video üleüldse kompaktseks, ei mahu sinna väga peale ka rääkima.
Muidugi ka saab skripti luua aga see on eraldi pingutus ja siis peab midagi muud rääkima tõenäoliselt kui pildis toimuvat.
Ma ise vaatan F1 ainult lühikokkuvõtteid kuna ma ei viitsi täispikalt enam midagi vaadata ja palju lihtsam on meediat nii tarbida ja nii teen ka Silvia sõidukokkuvõtetega. 6-7min saab olema max pikkus.
Kui autoheli on liiga igav, võin mingi muusika kergelt taustale panna.