mth kirjutas:Minu viimasel sõidul osalemine suure küsimärgi all, Nikson kas saaksid öelda mis on minumumprogramm, et saaks viimase sõidu osaluse kirja?
Nagu ma ise aru saan, siis peaks ühe ringi ära sõitma?
Nikson kirjutas:Osalemise saad siis kirja, kui osaled. Tulemuse siis, kui 75% distantsist läbitud.
Kui ikka ei saa osaleda ja sellepärast ühte lisa häält kardad kaotada, siis minul pole selle vastu midagi, kui osalemise kirja panen. Iseasi kuidas kaasvõistlejad sellele reageerivad.
mth kirjutas:Nikson kirjutas:Osalemise saad siis kirja, kui osaled. Tulemuse siis, kui 75% distantsist läbitud.
Kui ikka ei saa osaleda ja sellepärast ühte lisa häält kardad kaotada, siis minul pole selle vastu midagi, kui osalemise kirja panen. Iseasi kuidas kaasvõistlejad sellele reageerivad.
Ei tahaks jah sellest lisahäälest ilma jääda selle viimase sõidu tõttu, pean reedel kell 8 juba pärnus olema, et Discgolfi Eesti Meistivõistlustel osaleda ja seega lähen juba neljapäeval sinna kohale. Kui kaasvõistejad ettepaneku vastu on siis saan äkki Puistu juures selle ühe ringi kuidagi puldiga ära sõita vms
P2nkz kirjutas:Avalik kiri kasutajale Sulev330
Lgp. Sulev330
Annan talda. Ei halasta. Bring your best shit!
Over and out.
Sulevv330 kirjutas:P2nkz kirjutas:Avalik kiri kasutajale Sulev330
Lgp. Sulev330
Over and out.
Good to hear
Nikson kirjutas:Sulevv330 kirjutas:P2nkz kirjutas:Avalik kiri kasutajale Sulev330
Lgp. Sulev330
Over and out.
Good to hear
Huvitav, et Sulevv330 kirjaveale nimes ei viita.
Sulevv330 kirjutas: Ma ammu ei viitsi. Keegi ei taha seda nii kirjutada nagu mul päriselt siin on
Sulevv330 kirjutas: Ma ammu ei viitsi. Keegi ei taha seda nii kirjutada nagu mul päriselt siin on
Nikson kirjutas:Keegi mingist pooletunnisest harjutussõidust ka õhtul huvitatud oleks?
Näiteks 22.15.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline