P2nkz kirjutas:Tuhjuhan, mis toimps?
Imelik küsimus. Näed ju, et rehve soojendan
P2nkz kirjutas:Tuhjuhan, mis toimps?
Tuhjuhan kirjutas:Imelik küsimus. Näed ju, et rehve soojendan
mth kirjutas:Tuhjuhan kirjutas:Imelik küsimus. Näed ju, et rehve soojendan
No ma ei tea kas nii ikka on ilus, lugesin siit kokku 13 joone ületust.
lamp kirjutas:kas herr nikson kodanikud kuhugi tubadesse ka ära jagab enne öhtut?
Hundikutsu kirjutas:Kas teil ka PSN maas?
raksike kirjutas:Kuidas osaleda saab, pole kordagi varem osalenud.
P2nkz kirjutas:raksike kirjutas:Kuidas osaleda saab, pole kordagi varem osalenud.
viewtopic.php?f=215&t=1587
Loe läbi, pane kirja. Mõned etapid veel minna.
I-N-D-R-E-K kirjutas:Hommik. Mihkli juttu lugedes jääb mulje nagu me oleks erinevaid sõite sõitnud. Hoidsin ennast päris palju tagasi ja "mustalt" mööda minna ei tahtnud. Iga kord kui puude oli ei hakanud mööduma, vaid lasin Mihklil ees olla. Olgu veel öeldud, et enamus kõkse oli Mihkli enda korraldatud. Ta kattis igal võimalikul ja võimatus kohas, st keera sise mu trajektoori peale ette. Jäi mulje nagu ta poleks mind näinud, või arvanud et ma nii lähedal olen. Minu arvates võistlusolukorrad. Mihklile au andes nii raske masinaga niimoodi võidusõita pole lihtsate killast. Teise sõidu lõpu olukord arvan et kah võitslusolukord. Tal oli vist värske rehv, mul kulunud ja pidurdasin tema jaoks arvatavasti liiga vara. Mihkel mina sinu peale ei kaeba ja enda peale kaebuse võid tühistada. Pealegi sai mu autol peale seda juhtumit kütus otsa. Ei tea kas läks peale mootori ka kütusepaak katki. Igal juhul kaotasin peale seda meeletult aega ja peaaegu kõik sõitsid must mööda. Mida öelda, ei midagi muud kui ikka juhtub. Ausalt öeldes ei ole sellise meisterliku katmisega varem kokku puutunud ja sõidud ise olid täis võitlust, ratas rattas sõitmist ja see vast ongi sõitude eesmärk.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline