See oli jah natuke loll juhus, natuke hilja hakkas katma sealt ka see muru ja veidi pikem lohisemine. A muidu on peeglid ka olemas.

Järgmine söit on enivei paras öudus.. peaks vist harjutama nädal aega?
Nikson kirjutas:Eessõitjal on ka ikka õigus kurvi hakata keerama, mitte pidevalt peegleid jälgima kas mõni oma raketiga külje peale hakkab lendama. Kui kõrval pole, siis pole mingit õigust küljelt sisse lennata. Olen ise mitmeid kordi ise keeramata jätnud vahest, kui näen peeglist, et keegi hullu hooga tagant tuleb, et autot mitte lõhkuda.
lamp kirjutas:unustasin salvestamata teise söidu :S a kui pole siis pole. Ei pea erilisi pingutusi tegema, et nui neljaks üles otsida. kellel on raplay ja viitsib siis vöib otsida. as is ei mäleta mis ring oli. a kuskil ringi löpu poole.
Nikson kirjutas:lamp kirjutas:unustasin salvestamata teise söidu :S a kui pole siis pole. Ei pea erilisi pingutusi tegema, et nui neljaks üles otsida. kellel on raplay ja viitsib siis vöib otsida. as is ei mäleta mis ring oli. a kuskil ringi löpu poole.
Me Wirxiga laseme peale sõitu tavaliselt replayd mängus üles. Mina oma toa omad lasin, loodetavasti ka Wirx. Seega peaks mängust need leida olema.
Sulevv330 kirjutas:Sõidan kahjuks sellises vaates , et mul peeglit poletee mis tahad. Saan ainult radarit jälgida nii palju kui seal keegi on. Ennustama ette ei hakka .
Sulevv330 kirjutas:Sõidan kahjuks sellises vaates , et mul peeglit poletee mis tahad. Saan ainult radarit jälgida nii palju kui seal keegi on. Ennustama ette ei hakka .
Kupitz su auto on põhimõtteliselt 20% alla pop kaalu. Ei tohiks mingi probleem ükskõik kus mööda sõita.
lamp kirjutas:Sulevv330 kirjutas:Sõidan kahjuks sellises vaates , et mul peeglit poletee mis tahad. Saan ainult radarit jälgida nii palju kui seal keegi on. Ennustama ette ei hakka .
hm..ok siis on möned asjad arusaadavad, aga üldiselt radar ja peeglid, ilma nendeta on suht töenäoline et ettekeeratakse.
Sulevv330 kirjutas:lamp kirjutas:Sulevv330 kirjutas:Sõidan kahjuks sellises vaates , et mul peeglit poletee mis tahad. Saan ainult radarit jälgida nii palju kui seal keegi on. Ennustama ette ei hakka .
hm..ok siis on möned asjad arusaadavad, aga üldiselt radar ja peeglid, ilma nendeta on suht töenäoline et ettekeeratakse.
Kuna radari välja jõutakse suht hilja siis on reageerimis aeg väga väike. Saan aru külg küljekõrval voistlust aga kui tagant hooga tulla siis kahjuks ei saa enam midagi teha. Ja ei tea miks katuse vaates peegleid mäng raatsinud pole panna .
lamp kirjutas:Nikson kirjutas:Eessõitjal on ka ikka õigus kurvi hakata keerama, mitte pidevalt peegleid jälgima kas mõni oma raketiga külje peale hakkab lendama. Kui kõrval pole, siis pole mingit õigust küljelt sisse lennata. Olen ise mitmeid kordi ise keeramata jätnud vahest, kui näen peeglist, et keegi hullu hooga tagant tuleb, et autot mitte lõhkuda.
vot vot nüüd jöuame asja tuumani. Ehk et selline suhtumine on juba eos vale. Pidurdusel möödumine eeldabki ees söitjalt seda et vaadatakse peeglisse ja ei keerata "oma tavalisel joonel" kurvi sisse. Ehk kui sirgel näed et teine söitja on sinust 1.5 vöi 1 auto pikkus tagapool siis vöiks arvestada sellega et pidurdades tömmatakse körvale ja siis jätad ruumi sisekurvi, mitte ei keera tuimalt "mul on siin keeramis koht", kui ei taha et mööda minnakse siis reaalselt peegilst vaadates saad juba auto enne kurvi sättida nii et ei saaks sisekurvi nö körvale pidurdada, ehk kattev söidu joon.
StenNansten kirjutas:lamp kirjutas:Et loogika on edaspidi siis see et mööda söita ei tohi, sest kellegil on oma "söidu joon" ja ootad millal kunagi lastakse?
kui sirgel saad körvale siis loomulikult pidurdusel üritad mööda minna, siin paraku keeratakse sulle lihtsalt peale ja pärast on vingumine et söideti otsa. Pole paraku teise söidu replay-d, seal paar näidet sellest millest jutt.
Ja ei ma ei olnud kettas, lihtsalt kiirem auto ja kurvides minnaksegi mööda. Kui ei taha et mööda minnakse tehke auto varakult nö laiaks. mitte 10m enne kurvi suva suunas. Kaebusi pole ja its racing.
Muide mis puudutab sprinti ja teine spin kus keegi kaasa ei aidanud ja äärmiselt libedaks läks olemine, eelmine söit sama ja üle eelmine oli vapsee hullumaja. Ei tea milles asi aga alati on läheduses wirx ja kuulius koos vöidu ajamas, st kas mingi neti kala?
Mulle jagati sellist materjali
Selleks, et teil oleks õigus eesolevale autole kurvi sisekülje poolt kõrvale sõita või et ta jätaks teile kurvi siseküljes ruumi, peab teie auto enne kurvi sisenemise punkti olema eesoleva autoga suures osas kõrvuti. Teie auto eesosa peab olema vähemalt eesoleva auto juhiistmega paralleelselt. Eesoleval juhil on õigus jääda täielikult oma valitud trajektoorile ilma mingite sekkumisteta, kui tagumine auto ei olnud temaga enne kurvi sisse pööramist piisavalt suures osas kõrvuti.
lamp kirjutas:aga et silmad ja körvad ikka verd jookseks siis
https://www.youtube.com/watch?v=kzAb75Zk5Js&ab_channel=KBen24
meie söidus löppeb selline manööver küljelt sisse söiduga.
lamp kirjutas:aga et silmad ja körvad ikka verd jookseks siis
https://www.youtube.com/watch?v=kzAb75Zk5Js&ab_channel=KBen24
meie söidus löppeb selline manööver küljelt sisse söiduga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline